Redactia.ro
Home » Știri » Ce spune numerologul care a cunoscut-o pe Iulia, mama care s-a aruncat de pe bloc: „Nu întâmplător ea a luat această decizie”

Ce spune numerologul care a cunoscut-o pe Iulia, mama care s-a aruncat de pe bloc: „Nu întâmplător ea a luat această decizie”

Ce spune numerologul care a cunoscut-o pe Iulia, mama care s-a aruncat de pe bloc

Ce spune numerologul care a cunoscut-o pe Iulia, mama care s-a aruncat de pe bloc. Cazul Iuliei, mama de 33 de ani din Timișoara care s-a aruncat de pe acoperișul unui bloc de zece etaje, împreună cu cei doi copii ai săi, a șocat întreaga țară. Numerologul care a cunoscut-o pe tânăra mamă susține că aceasta era o persoană cu un destin special.

Ce spune numerologul care a cunoscut-o pe Iulia, mama care s-a aruncat de pe bloc: „Nu întâmplător ea a luat această decizie”

Iulia a șocat o țară întreagă după ce s-a aruncat de pe acoperișul unui bloc din Timișoara, împreună cu cei doi copii ai săi. Rudele și apropiații femeii de 33 de ani sunt șocați de gestul acesteia. De asemenea, mama sa nu este de acord cu principala ipoteză a autorităților, aceea a sinuciderii. Numerologul care a cunoscut-o pe Iulia, susține că era o personaă curioasă și stabilă emoțional. Mai mult, specialistul în numerologie susține că destinul tinerei de 33 de ani a fost unul special și că alegerea ei de a-și lua viața nu a fost întâmplătoare.

Am avut o surpriză foarte plăcută să o cunosc pe mama Iuliei prin intermediul școlii pe care am înființat-o. A venit la toate cursurile pe care le-am făcut și Iulia a văzut o transformare majoră în mama ei. A fost foarte curioasă să afle mai multe. A venit la o ședință de numerologie și acolo a aflat lucruri foarte interesante despre ea. Iulia a aflat că are un destin special, pe care foarte puțini oameni îl au pe acest pământ..”, a declarat numerologul Isabela Spătaru pentru Antena 3.

Numărul trei a fost predestinat în viața Iuliei

De asemenea, numerologul a explicat că Iuliea era născută într-o vibrație a zilei care dă trei, iar acest număr pare că a fost predestinat în viața ei. Iulia și copiii ei s-au aruncat de pe acoperișul blocului pe 3 mai 2022. Totodată, numerologul Isabela Spătaru susține că femeia de 33 de ani părea fericită și veselă. „Este născută într-o vibrație a zilei nașterii care dă trei, cu un destin care adunat dă tot trei, dar iată că a ales să plece de pe acest pământ tot într-o zi de trei și ei acum sunt trei. Iulia era, conform numerogramei ei, pe lângă foarte veselă, pentru că trei este vesel și pus pe șotii, era și foarte puternică. Avea multe cifre masculine. Psihicul ei era foarte echilibrat.Eu am văzut o persoană fericită, împlinită. Nu era instabilă emoțional sau psihic. Anul personal era șase, care pune în prim plan familia. În anul personal șase te căsătorești, divorțezi, iată că e anul alegerii, șase înseamnă și alegerea. Nu întâmplător ea a luat această decizie pe an personal.”, a mai spus specialistul.

Vineri, 6 mai, cei care au iubit-o pe Iulia și cei doi copii ai săi, i-au condus pe ultimul drum. Aceștia au fost îngropați în același sicriu, în cartierul Fredorf din orașul în care locuiau. Nimeni nu înțelege de ce femiea de 33 de an a recurs la acest gest necugetat. Mulți oameni au participat la înmormântarea celor trei, iar printre aceștia s-au aflat și fostul soț și fostul iubit al Iuliei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: