Redactia.ro
Home » Știri » Ce spune psihologul Irina Petrea despre tragedia de la Timișoara. Cum ar fi putut fi oprită Iulia, mama care s-a aruncat de pe bloc

Ce spune psihologul Irina Petrea despre tragedia de la Timișoara. Cum ar fi putut fi oprită Iulia, mama care s-a aruncat de pe bloc

Ce spune psihologul Irina Petrea despre tragedia de la Timișoara

Ce spune psihologul Irina Petrea despre tragedia de la Timișoara. Iulia a șocat o țară întreagă după ce a recurs la un gest necugetat. Marți dimineața, tânăra și-a luat cei doi copii s-a aruncat în gol de la etajul 10. Psihologul Irina Petrea a vorbit despre cazul șocant al acesteia, explicând și cum ar fi putut fi oprită femeia.

Ce spune psihologul Irina Petrea despre tragedia de la Timișoara. Cum ar fi putut fi oprită Iulia, mama care s-a aruncat de pe bloc

Cei care au rămas profund îndurerați de tragedia de la Timișoara, au așteptat reacția bărbatului cu care Iulia a avut o relație. Marți dimineață, Iulia și-a luat cei doi copii, un băiat și o fetiță, și s-a aruncat în gol de la etajul 10 al unui bloc. În drumul spre grădiniță, Iulia a oprit mașina pe o trecere de pietoni, și-a luat cei doi copii și s-a aruncat pe acoperișul unui bloc. Cei trei s-au aruncat în gol de la etajul 10. Psihologul Irina Petrea a vorbit despre cazul care a șocat o țară întreagă.

Invitată în platoul emisiunii Teo Show, specialista a încercat să găsească motivul ce a determinat-o pe femeie să recurgă la acest gest. Irina Petrea este de părere că mama de 33 de ani a recurs la acest gest după ce ar fi avut o aventură, în care ar fi fost amăgită, după care a fost dezamăgită că și-a stricat căsnicia. ”Ca să înțelegem ce s-a întâmplat, avem nevoie să intrăm un pic în mintea ei. Noi când vedem lucrurile le vedem în modul nostru subiectiv, ea cum le-a văzut, le-a văzut fără ieșire. A fost un joc pentru ea, a fost o aventură în care s-a lansat cu altcineva și-a stricat căsnicia și după care i-a părut rău, poate a fost amăgită în aventura respectivă, și nu a mai văzut nicio cale de întoarcere, iar ideea asta de-aș fi luat copiii cu ea s-a gândit: ”Ce o să se întâmple cu copilașii mei?”. Probabil, în momentele acelea pentru ea, ea a văzut pur și simplu cum bieții ei copii o să crească fără ea, cine o să aibă grija lor”, a dezvăluit Irina Petrea.

De asemenea, psihologul susține că Iulia ar fi suferit un raptus suicidar, iar în acele momente nu a mai judecat și a recurs la un asemenea gest tragic. Conform acesteia, raprus suicidar este o situație critică, mai exact, reprezintă un moment în care persoana în cauza nu mai poate distinge realitate și recurge la gesturi extreme.

Iulia și cei doi copii ai săi vor fi înmormântati astăzi

Este ziua în care mama de 33 de ani și cei doi copii ai săi vor fi conduși pe ultimul drum. Cei trei au fost așezați în același sicriu, iar această decizie a fost surprinzătoare și pentru preoti care mărturisesc că nu s-au mai întâlnit cu o asemenea situație.

Preotii au respectat decizia familiei de a-i înmormânta pe toți trei în acelați sicriu. Preoții care vor oficia slujba de înmormântare spun că cei doi copii nu au nicio vină și vor avea parte de o slujbă normală. În cazul mamei, se va face o slujbă specială, mai scurtă, având în vedere că acesta și-a pus capăt zilelor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: