Redactia.ro
Home » Sport » Ce spune Simona Halep despre căsnicia cu Toni Iuruc: „A schimbat totul”

Ce spune Simona Halep despre căsnicia cu Toni Iuruc: „A schimbat totul”

Câți bani mai are Simona Halep la un an și jumătate de la suspendare? La cât este estimată averea sportivei 

Într-un interviu recent, Simona Halep a făcut câteva destăinuiri neașteptate despre cum decurge căsnicia cu Toni Iuruc. De asemenea, fostul numărul 1 în tenisul feminin susține că s-a gândit și la copii!

Simona Halep a dezvăluit cum merge relația cu soțul ei Toni Iuruc, după ce au făcut pasul cel mare.  Totodată, celebra tenismenă a mărturisit și când are de gând să devină mamă.

Într-un interviu pentru Tennismajors.com, Simona Halep a povestit cum merge relația cu Toni Iuruc, acum – după ce și-au unit destinele. Celebra tenismenă a vorbit fără ocolișuri sau ezitări despre soțul ei, despre care se știe că este mai “în vârstă” decât Halep. Cu toate acestea, în relația lor această diferență de ani între parteneri chiar a ajutat foarte mult, după cum a povestit chiar Simona Halep.

Ce spune Simona Halep despre căsnicia cu Toni Iuruc: „A schimbat totul”

Simona Halep este de părere că diferența de vârstă dintre ea și Toni Iuruc nu a fost deloc un impediment în mariajul lor. Celebra tenismenă a României a mărturisit că soțul o susține în cariera sa. Mai mult, chiar o înțelege mereu atunci când trebuie să își aloce mai mult timp pentru antrenamente.

Cu atâta înțelegere, Halep se declară a fi o soție fericită și împlinită.

„Soțul meu mă susține în cariera de tenis. El m-a împins să vin aici, la academie (n.r. – lui Patrick Mouratoglou). Pentru mine, a fost un pas mare. A schimbat totul în viața mea – să plec de acasă și să vin să stau aici mai multe săptămâni, pentru antrenamente.

Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potrivește personalității mele. E puțin mai în vârstă și îmi înțelege toate toanele. În general, jucătorii de tenis au toane. E ușor la academie. Toni vine aici în weekend-uri, are la rândul lui muncă de făcut acasă, iar timpul petrecut împreună e perfect și mă ajută să continui cu tenisul.”, a declarat Simona Halep, pentru Tennis Majors.

Când își dorește Simona Halep să devină mamă

Și chiar dacă căsnicia cu Toni Iuruc pare să fie una întocmai cum și-o visează orice femeie, atunci când vine vorba despre copii, Simona Halep spune că mai vrea să aștepte.

Dar în niciun caz nu este vorba de neîncredere în “proaspătul soț”. Chiar dacă și-a exprimat dorința de a avea copii, Simona Halep susține că încă mai vrea să se concentreze asupra carierei și performanțelor sale sportive.

„Mi-ar plăcea mult să am copii, dar ei mai pot aştepta puţin. Am această plăcere (n.r. – tenisul) la care nu vreau să renunț.”, a mai mărturisit Simona Halep, în interviul pentru Tennismajors.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: