Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune soacra Claudiei Pătrășcanu despre ea? Bianca Drăgușanu se va înfuria când va afla

Ce spune soacra Claudiei Pătrășcanu despre ea? Bianca Drăgușanu se va înfuria când va afla

Claudia Pătrășcanu nu mai crede în „libertate”. Aceasta consideră că Gabi Bădălău nu dorește să-i acorde divorțul tocmai pentru a o ține legată de el și de nefericirea lui. Vedeta a declarat că divorțul se întinde deja de prea mulți ani (de trei ani) și că nu vede nici o soluție rapidă. Soacra acesteia a fost direct implicată în impresiile create de faptul că Gabi Bădălău nu-i acordă divorțul.

Claudia Pătrășcanu s-a împăcat cu ideea că nu va primi divorțul

Aceasta a susținut de curând pentru cei de la Cancan că a cheltuit extrem de mulți bani, bani cu care putea să cumpere chiar o casă la malul mării pentru copii.

Claudia Pătrășcanu este împăcată de relația dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu dar și cu faptul că nu i se va acorda divorțul sau cel puțin nu prea curând .

„Cu banii din procesul în care mă ține Bădălău puteam să le cumpăr copiilor casă pe malul mării. Pe care să li-l fac cadou la 18 ani”, au fost primele cuvinte ale Claudiei.

Claudia Pătrășcanu: „Sunt bine, fericită și al naibii de frumoasă! De asta e invidios Gabi!”

Vedeta a susținut motivul pentru care crede ea că Gabi Bădălău o ține încă „legată” de el prin actul căsătoriei:

Nu vrea să-mi dea drumul. Acum, când vede că sunt bine, că sunt liniștită și mai sunt și al naibii de frumoasă, normal că este invidios. Normal că mă ține legată de el! De ce mi-ar da drumul?”, a spus, amuzată, vedeta.

Ce părere are mama lui Gabi Bădălău despre divorț

Aparent mama lui Gabi Bădălău a asigurat-o pe Claudia Pătrășcanu că nu i se va acorda divorțul niciodată:

„Atât timp cât mă ții într-un divorț trei ani, doar pentru că nu vrei să mi-l dai … Și eu am înțeles de ce nu vrea el să-mi dea divorțul, pentru că tot mai speră lucruri de întoarcere și de împăcare în viața asta. Nu se mai poate! Niciodată în viața asta!

Atâta timp cât e invidios pe fericirea mea, normal, cum să-mi dea drumul să-mi văd și eu de viața mea? Un bărbat care vrea să divorțeze, divorțează! Că, până la urmă, nu este vorba despre custodia copiilor noștri. Că educația știm de unde e, se vede clar de unde o pot primi copiii, de la mine, nu de la el, având în vedere faptele lui.

Vedem cu toții ce se întâmplă. El nu vrea să divorțeze, dacă el nu este fericit, nimeni nu mai trebuie să fie fericit. Nici eu să nu fiu fericită. Aici nu mai este vorba despre custodie și despre copii. Pentru că faptele lui au dovedit asta. La el este doar invidia acum. Și de aia vrea să mă chinuie. Să cheltui toți banii… Tot ce muncesc, cheltuiesc”, a declarat cântăreața.

Claudia Pătrășcanu: „Gabi nu are femeie de lăsat!”

Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că aflat demult, chiar de la mama lui Gabi Bădălău că acesta nu are de gând să-i acorde divorțul vreodată:

„El nu a vrut niciodată asta, a și zis mama lui că nu o să primesc divorțul niciodată. Mama lui i-a spus mamei mele că niciodată în viața asta nu o să primesc divorțul de la Gabi. Că Gabi nu are femeie de lăsat. Și, atunci, eu pot să spun că, dacă s-a ajuns cu procesul până aici, e din cauza lui! Repet, dacă el e nefericit, toată lumea trebuie să trăiască la fel, în nefericire. Cum să mă lase el să fiu fericită? Nu-mi dă divorțul!”

Claudia Pătrășcanu a pierdut mulți bani din cauza procesului cu Bădălău: „Luam casă pe malul mării” 

Artista susține că Gabi Bădălău își permite acest proces și nu îi acordă divorțul tocmai pentru că își permite și pentru că nu este fericit și nu-și dorește nici fericirea ei:

„Lui îi convine așa, are bani mulți, poate să facă ce vrea cu banii. Problema e că lui nu-i pasă dacă eu cheltuiesc cu procesul cât un apartament. Nu-i pasă! De fapt, se cheltuie din banii copiilor… Nu știu unde se ajunge cu acest divorț, că nu se mai termină. Și el face niște greșeli foarte mari, iar copiii au de suferit, pentru că țin de educația lor.

Problema este că ne cresc copiii, e vorba de bani, eu cheltui foarte mulți bani. Adică banii ăștia pe care-i dau pe acest proces mi-ar fi plăcut să-i folosesc pentru copii. Făcând un calcul și trăgând linie, puteam să mai am o casă pe malul mării”, a relatat Cancan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: