Redactia.ro
Home » Știri » Ce spune tatăl micuților despre tragedia de la hotelul din Botoșani. Motivul pentru care femeia ar fi recurs la gestul extrem 

Ce spune tatăl micuților despre tragedia de la hotelul din Botoșani. Motivul pentru care femeia ar fi recurs la gestul extrem 

sinucidere hotel botosani

Scene greu de crezut au avut loc în seara de duminică spre luni, într-un hotel din Botoșani. O femeie de 23 de ani s-a aruncat în gol cu cei doi copii ai săi. Mezinul familiei a murit pe loc, în timp ce fiul cel mare se zbate între viață și moarte. Iată cum a reacționat soțul femeii atunci când a aflat teribila veste, dar și ce mesaj i-a transmis aceasta înainte să recurgă la teribilul gest!

Ce spune tatăl micuților despre tragedia de la hotelul din Botoșani. Motivul pentru care femeia a recurs la gestul extrem

Înainte de a se arunca în gol, femeia de 23 de ani i-a transmis un mesaj soțului ei. Oamenii legii sunt de părere că femeia, care acum este internată la Psihiatrie pentru a fi evaluată din punct de vedere psihologic, a planificat totul. „Ultima data mi-a trimis mesaj la ora 23:30. Mi-a scris ceva nasol și mi-a zis adio. Am încercat să o sun, dar nu răspundea”, a declarat soțul femeii.

Mesajul pe care l-a trimis femeia soțului ei este unul cutremurător. Mulțumesc că m-ai făcut să facut să ceea ce nu voiam. „Sper să fii fericit acum că ai scăpat de noi și nu mai trebuie să ne trimiți ban, că am înțeles că asta este marea ta problemă. Cel mai rău îmi pare pentru copii, că ei nu au nicio vină. Dar nu îi pot lăsa așa ai nimănui. Nimeni nu o să-i iubească. Sper să fii fericit fără noi. Adio!”, este o parte de mesajul pe care l-a trimis femeia.

Femeia a amenințat că se sinucide. Negocierile au fost complicate

Momentul tensionat al negocierii cu mama care a comis fapta tragică i-a oferit un interval de timp ofițerului de pompieri pentru a interveni și a împiedica tentativa sa de suicid.

„Observ că îi iubești, după modul în care plângi. Vrei să discutăm în scara de acces? Nu mă voi apropia prea mult, îmi dai voie să mă apropii puțin și să discutăm?” a întrebat negociatorul femeia aflată într-o stare profundă de confuzie emoțională.

„Femeia era extrem de agitată, repeta întruna «Ce-am făcut, îmi pare atât de rău, nu vreau să sfârșesc în închisoare, nu doresc ca oamenii să mă considere o nebună»”, a relatat negociatorul.

În prezent, femeia se află internată la un spital de psihiatrie din Botoșani, iar ea urmează să fie evaluată psihologic și psihiatric pentru a stabili dacă a avut discernământ în momentul în care a decis să se arunce în gol alături de cei doi copii ai săi.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: