Redactia.ro
Home » Monden » Ce studii a terminat Ștefan Bănică Jr., unul dintre cei mai iubiți artiști din țara noastă

Ce studii a terminat Ștefan Bănică Jr., unul dintre cei mai iubiți artiști din țara noastă

Născut într-o familie de artiști, drumul lui Ștefan Bănică Jr. a fost presărat cu reușite la tot pasul. S-a afirmat în fața publicului din România pe când era doar un adolescent, apoi a devenit unul dintre cei mai iubiți artiști din țara noastră. Anii au trecut în neștire, iar el parcă a rămas neschimbat, același suflet cald, binecuvântat cu o voce minunată. Astăzi întoarcem timpul către momentele sale de început, când era încă student în băncile facultății. Iată ce studii are cunoscutul cântăreț și pentru ce meserie s-a pregătit în tinerețe.

Ștefan Bănică Jr. a avut parcă încă de la naștere destinul stabilit. Este fiul regretatului Ștefan Bănică, căruia îi poartă mândru amintirea până la sfârșitul vieții. Artistul a văzut în figura tatălui său un exemplu, așa că i-a călcat pe urme și a devenit unul dintre cei mai iubiți actori din România.

Primul contact cu muzica și scena le-a avut pe când era doar un copil, cu ajutorul părintelui său. Ștefan Bănică și-a dorit ca băiatul său să crească în lumea din care făcea parte, așa că l-a luat adesea la spectacolele pe care le susținea, unde a și urcat pentru prima oară pe scenă. Cu toate că a fost un tată exigent, care și-a dorit ca fiul său să cunoască adevăratele valori ale lumii și să muncească pentru visele sale, artistul a avut grijă să-i transmită dragostea pentru public, pentru muzică și actorie.

„Liceeni”, momentul în care cariera sa a început

Pentru Ștefan Bănică Jr., șansa să joace în iubitul film „Liceeni” a reprezentat începutul carierei sale. Până în acel moment cochetase cu actoria, demonstrase că este talentat și dornic să se afirme, așa că a avut șansa să strălucească. Avea doar 19 ani, dar publicul l-a îndrăgit nespus pentru interpretarea sa.

„De fapt, lansarea mea pe piata a fost odată cu «Liceenii», intensitatea mea artistica s-a nascut odata cu acest film. De atunci au trecut mulți ani. Faptul ca dupa atatia ani inca mai am ceva de spus in fata publicului imi da forta sa merg mai departe si imi da convingerea ca ceea ce am facut pana acum nu a trecut neobservat. Cineva mi-a spus, cand eram pusti, ca valoarea e confirmata in timp si nu in momente de scurta durata”, mărturisit Ștefan Bănică Jr.

Ce facultate a terminat Ștefan Bănică Jr.

Deoarece era îndrăgostit de scenă și teatru, Ștefan Bănică Jr. a decis să urmeze și studii în acest domeniu. A urmat cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București – secţia actorie. A absolvit facultatea în anul 1990, iar de atunci lumea artistică i s-a deschis.

În cei 35 de ani de carieră, a primit numeroase distincții și a urcat pe cele mai mari scene din România. A fost actor, cântăreț, dar s-a implicat și în diverse proiecte de televiziune, unde a cucerit inimile publicului său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: