Redactia.ro
Home » Monden » Ce studii are Anamaria Prodan. Cum a reușit impresara să devină una dintre cele mai puternice femei din România

Ce studii are Anamaria Prodan. Cum a reușit impresara să devină una dintre cele mai puternice femei din România

GALERIE FOTO (7) Ce studii are Anamaria Prodan.

Ce studii are Anamaria Prodan. Cu siguranță, milioane de români o cunosc pe Anamaria Prodan. Deși este fiica regretatei Ionela Prodan, aceasta a reușit să devină una dintre cele mai de succes femei din România prin propriile forțe. Cu toate astea, mulți s-au întrebat ce studii are soția lui Laurențiu Reghcampf.

Ce studii are Anamaria Prodan. Cum a reușit impresara să devină una dintre cele mai puternice femei din România

Ce studii are Anamaria Prodan. La 48 de ani, Anamaria Prodan se poate declara o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Soția lui Laurențiu Reghecampf a devenit una dintre cele mai de succes femei din România. Cu toate astea, puțină lume ce cursuri a absolvit fiica regretatei artiste Ionela Prodan. Anamaria Prodan a terminat cursurile Facultății de Drept și a absolvit liceul „Zoia Kosmodemianskaia”, secția de filologie. Înainte de a deveni impresar, Anamaria a fost jurnalist, colaborând cu publicațiile „Ciao!”, „Indiscret” și „Ora”. De asemenea, aceasta a făcut parte din echipa emisiunii ”Procesul Etapei” de la Pro TV, după care a colaborat cu Antena 1 și alte posturi de televiziune din țară.

Reamintim că agentul FIFA a avut propria emisiune la Romantica Tv, după care a lansat împreună cu Reghecampf,show-ul „Prodanca și Reghe”, care a avut 6 sezoane. În urmă cu câțiva ani, a fost moderatoarea emisiunii ”Gospodar fără pereche”, difuzată de Pro TV, iar anul trecut Anamaria și Laurențiu Reghecampf au fost protagoniștii show-ului ”Prodanca și Reghe, Prețul Succesului”, difuzat pe Antena Stars.

Cum a devenit Anamaria Prodan una dintre cele mai de succes femei din România

Anamaria Prodan este un personaj important în fotbalul românesc, și nu numai. Fiica cea mare a Ionelei Prodan a cochetat cu modelling-ul, a făcut jurnalism și a pozat în Playboy România. Însă cel mai important lucru este faptul că Anamaria a devenit un impresat renumit în fotbalul românesc, fiind agentul FIFA care a realizat cel mai mare transfer din România, cel al lui Nicușor Stanciu.

În urmă cu 13 ani, Ana a fost numită președintele divizionarei secunde CS Buftea, echipă din Liga a II-a, fiind singura femeie care a condus o echipă din eșalonul secund, în țară. Un an mai târziu a devenit președintele executiv al grupării Fotbal Club Snagov, după care a ajuns la Gloria Bistrița, ca manager general. Soția lui Reghe a fost desemnată patru ani la rând, între 2012 și 2015, ”Managerul anului” în Gala Fanatik și ”Managerul anului” în Gala Confidențial. Mai mult, în 2013 a primit premiul pentru ”Managerul anului” la Gala Ambasad’Or Vip.

Anamaria Prodan a reprezentat mulți jucători de fotbal, printre care Adrian Mutu, Nicolae Dică, Lucian Sănmăritean, Adrian Cristea, Mihai Pintili, Bourceanu, Prepeliță, Iasmin Latovlevici, Ovidiu Herea sau pe Paul Pîrvulescu. Sexy impresara are sub contract mai mulți antrenori. Deși a fost un copil de bani gata, Anamaria Prodan a învățat de mică ce înseamnă munca de jos. ” In familia mea erau niste lucruri foarte bine stabilite. Noi le luam atunci ca pe niste lucruri care trebuiau facute si nu comentam. Daca imi spuneau „te duci si dai de mancare la pasari“, ca sa pot sa ma duc afara cu ceilalti copii, ma duceam si dadeam mancare la pasari, chiar daca nu imi era drag de multe ori. Erau niste lucruri specifice varstei. De exemplu, ani de zile am fost obligata sa ma bag in butoi si sa-l spal pe dinauntru“, declara vedeta in urma cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: