Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan a plecat în vacanță la nicio săptămână după ce Reghe a anunțat divorțul. Ce loc relaxant a ales impresara

Anamaria Prodan a plecat în vacanță la nicio săptămână după ce Reghe a anunțat divorțul. Ce loc relaxant a ales impresara

GALERIE FOTO (2) Anamaria Prodan a plecat în vacanță la nicio săptămână după ce Reghe a anunțat divorțul

Anamaria Prodan a plecat în vacanță la nicio săptămână după ce Reghe a anunțat divorțul. Impresara a decis să-și ia o vacanță pentru a se relaxa departe de întregul scandal care s-a creat în urmă cu mai bine de o săptămână. Anamaria Prodan a postat câteva imagini cu locul de vis în care se află.

Anamaria Prodan a plecat în vacanță la nicio săptămână după ce Reghe a anunțat divorțul. Ce loc relaxant a ales impresara

Anamaria Prodan a plecat în vacanță la nicio săptămână după ce Reghe a anunțat divorțul. În urmă cu o săptămână s-a creat un adevărat scandal, după ce Reghecampf a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan, după 15 ani de relație. În toată această perioadă, impresara a încercat să clarifice situația, menționțând că nu se va despărțit de soțul său. Se pare că blondina ar încerca toate posibilitățile pentru a aplana conflictul, în speranța că nu se va ajunge la divorț.

Pentru a se detașa de toate problemele, Anamaria Prodan a ales să plece într-o vacanță de lux în Grecia, la Mykonos. Vedeta a postat câteva imagini incendiare din vacanță. Impresara apare întinsă la piscină, în costum de baie, părând să se simtă foarte bine. Imediat, postarea a strând mii de apreciei, semn că soția lui Reghecampf este apreciată de multi bărbați.

Anamaria Prodan a plecat in vacanta

Declarațiile șocante făcute de Anamaria Prodan

În vârstă de 48 de ani, Anamaria Prodan se poate considera o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. De asemenea, vedeta are o familie extrem de frumoasă și patru copii minunați. Cu toate astea, vestea că va divorța de Reghecampf, a șocat întreg showbiz-ul românesc. Situația a pornit în momentul în care antrenorul a declarat pentru un site de știri că va divorța de Anamaria Prodan. Ulterior, au ieșit în presă numeroase informații legate de relația lor. Anamaria Prodan a declarat în nenumărate rânduri că nu se desparte de antrenor, menționând că familia lor este extrem de fericită.

Într-un interviu acordat recent, impresara a lansat un atac la adresa contestatarilor. „De familia mea, de astăzi, de fapt de săptămâna trecută, de când a început această nesimțire, nu se mai atinge nimeni.vAm spus tot ce am avut de spus. Dacă nu se termină, atunci o să acționez în judecată. Dacă am tăcut foarte muți ani în țara asta, în care soțul meu a fost și este numărul 1, și e poate emblema antrenoratului românesc, am ajuns de fiecare dată să înghit și să tac doar pentru că suntem români și cârcotași”, a spus Anamaria Prodan pentru Digisport.ro.

Vedeta susține că soțul ei a pierdut un transfer, ca antrenor, la Ajax din cauza scandalului. ”Reghecampf era în discuții cu Ajax Amsterdam, după ce bătuse Ajax (2-0, 2013), dar pentru că pe prima pagină apăruse ca Reghecampf e șeful mafiei pariurilor cu soția, vă dați seama ce s-a întâmplat. Vreau să opresc această șaradă. Dacă de azi înainte cineva îmi mai implică soțul în asemenea nesimțiri cu amante, bani dați și afaceri deschise, fără nici cea mai mică părere de rău, acționez în judecată, iau banii și nu mai dau înapoi”,a mai spus agentul FIFA.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: