Redactia.ro
Home » Monden » Ce studii are de fapt Andreea Tonciu! ”Nici n-ar fi luat Bacalaureatul”

Ce studii are de fapt Andreea Tonciu! ”Nici n-ar fi luat Bacalaureatul”

GALERIE FOTO (2)

Andreea Tonciu este una dintre cele mai cotroversate vedete din România. De-a lungul timpului a șocat cu ”perlele” pe care le-a scos pe gură și multă lume s-a întrebat ce studii area bruneta. 

Ce studii are de fapt Andreea Tonciu

Andreea Tonciu a fost criticată în nenumărate rânduri de telespectatori, dar și de oameni din mediul online pentru vocabularul ei și mai ales pentru dumele pe care le-a scos în emisiunile televizate. Aceasta nu a pus la suflet toate răutațile pentru că știa care este trecutul ei și mai ales faptul că nu este fără școală așa cum au numit-o mulți, scrie cancan.ro.

Spre surprinderea tuturor, Andreea Tonciu a absolvit liceul și are chiar și facultate. Puțini sunt cei care știu că bruneta a avut o notă mare la Bacalaureat și chiar are și studii superioare. Potrivit informațiilor din presă, Andreea Tonciu a fost o elevă destul de silitoare. Fosta asistentă de televiziune a luat Bacalaureatul, în 2005, cu media generală de 8.24, chiar dacă la proba de Matematică a obținut numai 5,55. De asemenea, aceasta a declarat că a absolvit cursurile Facultății de Management Turistic.

Însă, chiar dacă declarațiile ei sunt susținute cu dovezi, au apărut și de mărturisiri șocante ale unui fost coleg de liceu de-al vedetei. Se pare că Andreea Tonciu nu ar fi luat niciodată Bacalaureatul, dacă mătușa ei nu era directoarea liceului la care aceasta a învățat.

”Andreea a învăţat la Liceul Mihai Bravu, un­de atunci era directoare mătuşa ei. Mulţi chiar au comentat că la cum învăţa, nici n-ar fi luat Bacalaureatul dacă nu era rudă cu aceasta. Nu era preo­cupată de în­văţă­tură, ci numai de băieţi, nu o auzeai povestind decât cu cine a mai ieşit în oraş, cine are maşina cea mai tare ori cu cine s-ar cupla. Se credea o mare fru­mu­seţe. Era le­şinată după bani şi spunea tot timpul că o caută băieţi bogaţi, dar că ea îi refuză”, a spus fostul coleg al Andreei Tonciu.

Sora mai mică a vedetei este o elevă de nota 10

Andreea Tonciu a fost o elevă de nota 7, aşa cum spune chiar mama ei. Însă sora brunetei, Lorena, a luat mai mereu premiul I la şcoală, a participat la olimpiade şi este o elevă de nota 10. Andreea Tonciu a demonstrat, de-a lungul timpului, că nu a fost prea pasionată de şcoală. Aşa cum a povestit chiar mama brunetei, Maria, acesta nu a fost o elevă model.

„Andreea învăţa să zicem bine. Ea a fost întotdeauna de 7, 7.50 să zicem. Înseamnă că nu era premiantă ca Lorena. Nu era pentru că eram şi eu mai mică şi nu m-am ocupat de ea cum m-am ocupat de Lorena. Nu i-am oferit posibilitatea de a o pregăti cineva de specialitate cum o pregăteşte pe Lorena”, a spus Maria Tonciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: