Redactia.ro
Home » Știri » Ce studii are Florin Grozea, fost component al trupei HI-Q,m. Acum e antreprenor de succes

Ce studii are Florin Grozea, fost component al trupei HI-Q,m. Acum e antreprenor de succes

Cu siguranță vi-l amintiți pe Florin de la HI-Q. Fostul interprte a lăsat în urmă viaţa pe care o avea sub lumina reflectoarelor. A ales să se dedice carierei de antreprenor. După destrămarea trupei HI-Q, fiecare membru a pornit pe drumul său. Florin Grozea a ales să se dedice antreprenoriatului  şi astfel a fondat o platformă de Influencer Marketing, MOCAPP, şi o agenţie digitală, HIT Yourself.

Ce studii are Florin Grozea, fost component al trupei HI-Q

Florin Grozea a abolvit studiile  Colegiului Naţional Andrei Şaguna, pe profil real, matematică-informatică, între anii 1994-1998. Apoi, a terminat un program de licenţă în IT, la Universitatea Hyperion din Bucureşti din 1998 în 2004.

Timp de 20 de ani a parcurs drumul de la artist la manager, apoi la antreprenoriat. Fiecare rol a fost abordat de Florin abordat cu mult curaj și inovație.

„Azi sunt antreprenor și conduc MOCAPP.net – o platformă digitală care schimbă profund modul în care lucrează brandurile și agențiile cu Influencerii. Cariera mea s-a aflat mereu la intersecția dintre creativitate și tehnologie. Caut să mă înconjor de oameni creativi (artiști, compozitori, creatori digitali) și să găsesc, creez și aplic inovații tehnologice care aduc valoare vieților noastre. Cred în puterea fiecărui om de a fi artist în ceea ce face, cred în optimism și ambiție, în transparență și meritocrație.” a declarat Florin Grozea, pe pagina oficială MOCAPP.

Cum a ajuns Florin Grozea antreprenor. „Am ambiția să citesc mii de email-uri pe săptămână și răspund la toate”

Drumul către antreprenoriat nu a fost unul ușor. În 2006, Florin a lansat un blog peronal, care a adunat peste 6300 de articole, pe diferite subiecte precum marketing și branding, tehnologie și social media, artiști și management artistic, influenceri și influencer marketing. Multe dintre acete articole sunt doar gânduri și texte personale, dar valoroase pentru cei interesaţi de progresul în industrie.

Florin Grozea se declară dedicat activităţii lui şi doreşte să se facă pe cât de disponibil posibil colaboratorilor.

„Am ambiția să citesc mii de email-uri pe săptămână și răspund la toate. Dacă vezi că nu răspund după o săptămână, sunt mari șanse ca email-ul tău să se fi pierdut în Spam, așa că te rog retrimite-l, de preferință în format text, fără link-uri și fără attach.”

Florin Grozea e și speaker și trainer

„Am lucrat cu zeci de artiști, vloggeri și vedete în sesiuni de coaching 1-on-1 pentru a dezvolta și rafina brandurile lor personale. De asemenea am susținut sute de discursuri ca speaker (Webstock, Digital Marketing Forum, Influencer Marketing Conference, Upgrade100 etc.) și ca trainer (Conferințele „Secretele Industriei”)”  mai spune Florin pe pagina oficială MOCAPP.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: