Redactia.ro
Home » Monden » Ce studii are Gabriela Prisăcariu și cu ce se ocupă soția lui Dani Oțil

Ce studii are Gabriela Prisăcariu și cu ce se ocupă soția lui Dani Oțil

Ce studii are Gabriela Prisăcariu și cu ce se ocupă soția lui Dani Oțil

Toată țara o cunoaște acum pe Gabriela Prisăcariu, după ce a devenit soția lui Dani Oțil. Acum omul de televiziune și soția sa Gabriela Prisăcariu sunt cei mai fericiți părinți de când fiul lor Luca Tiago s-a născut. Dar câți dintre voi știți ce studii are Gabriela Prisăcariu și cu ce se ocupă soția lui Dani Oțil?

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, doi părinți împliniți

Fiul său, Luca Tiago este, de departe, mândria lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu. Îndrăgitul prezentator TV se declară cel mai fericit de când a venit pe lume copilul săi. Cei doi formează un cuplu de mai bine de trei ani, însă la începutul legăturii lor au preferat să fie foarte modești. Totul s-a schimbat însă în anul 2020 atunci când prezentatorul de la Antena 1 a cerut-o de soție pe Gabriela. Răspunsul a fost, bineînțeles, unul afirmativ, iar nunta a avut loc în mai 2021.

Cei doi îndrăgostiți pleacă în vacanță fără fiul lor

Dani Oțil a mărturisit amuzat de ce cuplul nu-și va mai lua copilașul în vacanță.  Motivul stă de fapt la baza faptului că nu va mai merge în vacanță alături de el și de soția lui, Gabriela Prisăcariu, deoarece micuțul nu are pașaportul făcut. Moderatorul a mai explicat că se chinuie de luni bune să-l obțină.

„De trei luni mă chinui să-i fac celui mic pașaport, am tot zis că trece criza, războiul și pandemia și că o să ajung… Tati, îmi pare rău, dar o să merg cu maică-ta!”, a declarat Dani Oțil, în exclusivitate la Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, diferență de vârstă de 12 ani

Nu mulți știu detalii despre trecutul soției lui Dani Oțil și nici cu se ocupă Gabriela Prisăcariu. Vedeta a dezvăluit totul în mediul online. Între cei doi există o diferență de vârstă de 12 ani și în ciuda ei, cei doi par făcuți unul pentru celălalt. Și asta pentru că au și lucruri în comun. Deși puțini își amintesc, Gabriela a mai avut legătură în trecut cu lumea televiziunii, în timpul participării sale la show-ul „Supermodels”, unde era și Cătălin Botezatu.

Ce studii are Gabriela Prisăcariu și cu ce se ocupă soția lui Dani Oțil

Tânăra s-a născut pe data de 22 noiembrie 1992, este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității Titu Maiorescu din București, însă nu a activat în domeniul juridic ci a preferat să se axeze pe calitățile sale fizice și să își dezvolte cariera de model. Aceasta a intrat în televiziune în urmă cu mai bine de 6 ani, prin participarea la emisiunea „Supermodels by Cătălin Botezatu”. Soția lui Dani Oțil s-a numărat printre preferatele celebrului designer.

Ulterior, Gabriela Prisăcariu a participat și la o emisiune matrimonială, care era dedicată găsirii unui partener. Pentru că și ea cocheta cu lumea televiziunii, întâlnirea dintre ea și Dani a avut loc în cadrul emisiunii Neatza, matinalul fiind cucerit de model în timpul defilărilor de modă pe care Gabriela le avea în platou.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: