Redactia.ro
Home » Știri » Ce studii are Irinel Columbeanu. Ce a învățat înainte să devină om de afaceri

Ce studii are Irinel Columbeanu. Ce a învățat înainte să devină om de afaceri

Irinel Columbeanu a devenit cunoscut prin cuceririle sale sentimentale. Relația lui cu Monica Gabor a ținut ocupate primele pagini ale ziarelor ani la rând. Irinel a fost deseori îndrăgostit de frumoase liceene. Mai mult, împreună cu Monica Gabor a avut și un reality show, în care românii urmăreau cu sufletul la gură relația dintre cei doi.

Ce studii are Irinel Columbeanu

Profesia de bază a lui Irinel Columbeanu, conform diplomei sale de absolvent al Institutului Politehnic Român, este cea de inginer. Între 1976 și 1981, Irinel Columbeanu a urmat cursurile Facultății de Electrotehnică din Cadrul Facultății București.

Irinel Columbeanu are 64 de ani și este fiul lui Ion Columbeanu, fostul șef de protocol în Guvernele României, de la Gheorghe Gheorghiu-Dej și până în 2002. Totuși, Irinel Columbeanu a declarat în repetate rânduri că poziția tatălui său nu l-a poziționat în rândul favorizaților.

Irinel Columbeanu a lucrat în comunism la un institut de nutriție

După absolvirea facultății, Irinel Columbeanu a fost detașat ca orice om al muncii, la Institutul de Nutriție și Îngrășăminte din Balotești.

„Cu referire strictă numai la copilărie și adolescență, schimbarea netă de perspectivă petrecută în tabăra internațională de copii de pe malul Atlanticului, la Biarritz, în vara anului 1971. În tabără, noutatea a fost că, pentru prima dată am reușit să câștig primii mei bani, vânzând artizanat românesc pe drumul către plajă”, a povestit în seria sa autobiografică fostul milionar Irinel Columbeanu care a mai fost și ghid ONT.

Irinel Columbeanu va scrie o carte

Fostul om de afaceri, Irinel Columbeanu, are planuri mari. Ștefan Mandachi a anuntat, după o discuție pe care a avut-o cu fostul soț al Monicăi Gabor, că acesta se va reprofila și va scrie o carte al cărui subiect este foarte actual și de maxim interes: banii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: