Redactia.ro
Home » Homepage » Ce sumă au primit Cătălin Bordea și Nelu Cortea împreună pentru că au câștigat America Express – Drumul Aurului

Ce sumă au primit Cătălin Bordea și Nelu Cortea împreună pentru că au câștigat America Express – Drumul Aurului

Ce sumă au primit Cătălin Bordea și Nelu Cortea împreună pentru că au câștigat America Express - Drumul Aurului

Iată sumă de bani ar fi primit Cătălin Bordea și Nelu Cortea împreună, pentru că ei ar fi câștigat America Express – Drumul Aurului.

Ce sumă au primit Cătălin Bordea și Nelu Cortea împreună pentru că au câștigat America Express – Drumul Aurului

Finala America Express – Drumul Aurului, cel mai dur reality show din România, se dă între echipele Andreea Bălan – Andreea Antonescu și Cătălin Bordea – Nelu Cortea în această seară, la Antena 1.

După 7.000 de kilometri prin Mexic, Guatemala și Columbia, cele două perechi de concurenți sunt pregătite pentru bătălie. Ca să cucerească El Dorado, vor trece prin misiuni la sol, pe apă și în aer, potrivit a1.ro.

„Încă nu ne vine să credem. Suntem foarte mândri că am ajuns aici. Voi ieși scântei! N-o să fie o bătălie cu mănuși”, a declarat Nelu Cortea, potrivit sursei menționate mai sus.

„Suntem gata să asediem Cetatea Cartagenei, să o cucerim. Cetatea asta nu e pregătită pentru ce urmează!”, a adăugat Cătălin Bordea, conform sursei.

Nelu Cortea și Cătălin Bordea sunt buni prieteni, de o viață, chiar de pe vremea când amândoi erau studenți la Facultatea de Actorie. Ei doi ar fi câștigat marele premiu de la America Express – Drumul Aurului, potrivit unui material exclusiv gândul.ro.

Ce sumă de bani ar fi câștigat cei doi, împreună? Marele premiu al show-ului este de 30.000 de euro, iar Cătălin Bordea și Nelu Cortea au mai câștigat patru amulete, care valorează fiecare câte 1000 de euro (deci, în total, 4000 de euro). Însă, pe lângă aceste sume, ar mai rămâne banii primiți pentru participare, sumă care nu se cunoaște exact, însă, făcând o comparație cu banii pe care i-au primit foștii concurenți, în sezoanele „Asia Express”, cei doi concurenți câștigători ai „Drumului Aurului” ar fi primit între 1000 și 1500 de euro pentru fiecare etapă la care au luat parte, potrivit cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: