Redactia.ro
Home » Știri » Ce sume au dat invitații la nunta lui George Simion. Gigi Becali a fost darnic cu mirii

Ce sume au dat invitații la nunta lui George Simion. Gigi Becali a fost darnic cu mirii

GALERIE FOTO (2) Ce sume au dat invitații la nunta lui George Simion. Gigi Becali a fost darnic cu mirii

Mii de oameni au mers la nunta lui George Simion și foarte mulți au lăsat și un dar cu această ocazie, așa cum se obișnuiește. Iată și ce sume au dat nuntașii. Gigi Becali a fost darnic cu mirii, chiar dacă nu a ajuns la evenimentul ținut în comuna Măciuca.

Ce sume au dat invitații la nunta lui George Simion. Gigi Becali a fost darnic cu mirii

George Simion a vrut să facă nuntă mare, cu „toți” românii, așa că mii de oameni au mers acolo să-i fie aproape, dar și să se distreze pe cinste. Nuntașii au mâncat din preparatele din belșug, au cântat împreună cu muzicienii și au dansat, dar au lăsat și bani în urnele mobile transparente, cărate de câțiva tineri.

Unii au început să dea banii imediat cum au ajuns acolo, alții, pe parcurs, și vorbim aici despre sume destul de modice. În multe dintre cazuri a fost vorba de sume precum 10 sau 15 lei. Oricum, banii adunați acolo vor fi donați pentru achiziționarea unui spital mobil.

Ce cadou de nuntă a trimis de Gigi Becali: „I-am dat din dragoste”

Și Gigi Becali a fost chemat la nunta lui George Simion. Ba mai mult, el trebuia să îi fie și naș acestuia. Patronul FCSB n-a ajuns însă la eveniment, dar s-a asigurat că va compensa lipsa prin dărnicia lui: a trimis brânză, vreo două tone, care a costat ceva.

„Eu am dat brânza care costă vreo 20.000 de euro. Omul face totul pe față, primește cadou de nuntă brânză, primește cadou de nuntă berbecuț, păi ăștia sunt invidioși pe dragoste. Vorbeam cu cineva că o să fie președinte și ce am eu de președinte? N-am nevoie de nimic, dar i-am dat din dragoste, i-am dat aproape 20.000 de euro din dragoste. Și nu am nevoie de el și nici nu mă duc la nuntă și tot am dat”.

„A vrut să mă pună și naș și eu i-am zis, nu mai merg la nuntă. Tu trebuie să ai nași care să vină la nuntă, la masă. Eu la masă nu mai merg, eu de distracții fug, nu mai mă interesează”, a declarat Becali la Realitatea Plus.

Ce sume au dat invitații la nunta lui George Simion. Gigi Becali a fost darnic cu mirii
Foto: Facebook / Profimedia
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: