Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ce surpriză le-a pregătit Google utilizatorilor săi în ziua în care a împlinit 25 de ani?

Ce surpriză le-a pregătit Google utilizatorilor săi în ziua în care a împlinit 25 de ani?

Motorul de căutare Google aniversează 25 de ani de existenţă. Cu această ocazie, inginerii care lucrează la gigantul din tehnologie au pregătit un Doodle, adică un logo special, prin care să evidenţieze sărbătoarea lor.

Acest Doodle-ul se pare că sărbătoreşte și misiunea constantă a Google de a organiza informațiile lumii și a le face accesibile și utile pentru toți.

Care este istoricul Google?

Aniversarea de 25 de ani a Google este sărbătorită, astăzi, 27 septembrie 2023, în întreaga lume. Compania americană a fost fondată în 1998 de către doi doctoranzi de la Universitatea Stanford, Larry Page și Sergey Brin. Google oferă o metodă simplă și rapidă de găsire a informațiilor pe web, având o bază de date despre peste 8 miliarde de site-uri web.

Miliarde de utilizatori de Internet din întreaga lume folosesc Google pentru a căuta, a se conecta, a lucra, a se juca și multe altele.

Ce înseamnă cuvântul Google?

Brandul „Google” este, de fapt, un joc de cuvinte de la googol, neologism englez pus în circulație de către americanul Milton Sirotta în anul 1938, prin care acesta desemna numărul foarte mare, format dintr-un 1 urmat de 100 de zerouri (10100).

Google s-a diversificat. Are opţiuni de căutare pentru imagini, cărți, bloguri, grupuri de știri, documente, quizuri și directoare web. Acesta mai conține și jocuri distractive ”easter eggs” care pot fi găsite căutând ”google hacks”.

Google este, probabil, cea mai cunoscută marcă de pe Pământ. Următoarele locuri sunt ocupate de companiile General Electric, Microsoft, Coca-Cola, China Mobile, IBM, Apple, McDonald’s, Nokia și Marlboro.

Au închis aplicaţia Podcasts

Google Podcasts se adaugă aplicaţiilor şi serviciilor închise de companie în ultimii ani, fiind doar ultima dintr-un lung şir de produse trecute pe linia moartă.

Astfel, podcast-urile oferite de Google vor fi disponibile în YouTube Music.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: