Redactia.ro
Home » Monden » Ce “tanc” şi-a luat Daniela Crudu. Fosta asistentă TV şi-a schimbat maşina şi circulă acum cu un bolid albastru metalic

Ce “tanc” şi-a luat Daniela Crudu. Fosta asistentă TV şi-a schimbat maşina şi circulă acum cu un bolid albastru metalic

GALERIE FOTO (2) Daniela Crudu

Daniela Crudu a dispărut din lumina reflectoarelor, nu mai este asistentă TV și nici nu mai apare la diverse emisiuni de divertisment, așa cum o făcea înainte. Totuși, se pare că acesteia îi merge foarte bine, având în vedere că și-a cumpărat o nouă mașină, la un preț destul de piperat.

Ce mașină are Daniela Crudu. Este foarte scumpă

Cruduța și-a vândut fostul autoturism și a decis să își cumpere un bolid de lux. Astfel, fosta asistentă TV deține acum un autoturism marca BMW X6. Un astfel de model se ridică la suma de 100.000 de euro, așadar vedetei îi merge foarte bine în pandemie!

Cu ce se ocupă acum Daniela Crudu? Răspunsul este foarte simplu. Aceasta câștigă bani din comtractele sale de imagine și din promovări ale diverselor produse pe rețelele de socializare. Acolo, ea este foarte urmărită de fani. De altfel, pe Instagram Daniela Crudu are 683.000 de urmăritori.

Acum, vedeta se laudă cu bolidul său de lux pe rețelele de socializare și zâmbește fericită din el.

Masina Daniela Crudu
Masina Daniela Crudu

Daniela Crudu, bătută de iubit

Totuși, Daniela Crudu a trecut prin momente grele anul trecut. Ea a fost bătută de iubitul ei, un om de afaceri croat, pentru că ar fi lipsit o sumă de bani din casa lor.

„La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secția 25 Poliție a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Polițistii sosiți la fața locului, au luat legătura cu persoana vătămată care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment. Femeia a fost transportată la o unitate spitalicească pentru în grijiri. Polițiștii s-au sesizat din oficiu și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Cruduța nu ar fi avut o problemă cu asta, și ar fi declarat că va folosi banii oferiți de afacerist în schimbul tăcerii sale:

„Nu-i mare problemă că mi-am „furat-o”. Din banii ăștia îmi refac toată fața și mai trag și ceva pe „dreapta”. Mă tunez și mă refac complet după bătaie. Nu a fost în zadar”, i-ar fi spus Daniela Crudu prietenei ei, conform Cancan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: