Redactia.ro
Home » Monden » La ce vârstă și-a pierdut virginitatea Daniela Crudu. Fanii au rămas șocați

La ce vârstă și-a pierdut virginitatea Daniela Crudu. Fanii au rămas șocați

Daniela Crudu si-a luat masina

Daniela Crudu este una dintre cele mai senzuale femei din România. Fosta asistentă TV a atras privirea multor bărbați de-a lungul timpului, cu formele ei apetisante. Mulți se întreabă la ce vârstă frumoasa brunetă și-a pierdut virginitatea.

La ce vârstă și-a pierdut virginitatea Daniela Crudu

Daniela Crudu este o femeie foarte senzuală și mulți bărbați și-ar dori o relație cu ea. Formele ei apetisante stârnesc imaginația multora dintre ei. A avut mai multe relații de-a lungul timpului și s-a confruntat chiar și cu violența. Mulți se întreabă la ce vârstă și-a pierdut virginitatea frumoasa brunetă.

Daniela Crudu a mărturisit într-un interviu la ce vârstă a avut prima relație intimă cu un bărbat. Fosta asistentă TV a dezvăluit că la vârsta de 16 ani. Bărbatul care i-a furat inima atunci, i-a fost iubit timp de trei ani. Totodată, era mai mare decât ea cu zece ani. Însă, pentru că era și foarte gelos, s-au despărțit.

„Relaţia noastră a durat trei ani. Ne-am despărţit pentru că era foarte gelos”, a spus Daniela Crudu la „Un show păcătos”.

Mihai Costea, zis Nilă, a cucerit-o pe Daniela Crudu

Fosta asistentă a lui Capatos i-a cucerit inima lui Mihai Costea, zis Nilă. Dar ea…s-a lăsat greu captată în brațele lui. Trei luni a stat acesta după frumoasa brunetă ca să înceapă o relație.

Daniela Crudu a fost grav bătută

Daniela Crudu a luat o bătaie gravă, care a stârnit uimire în mass-media. A ajuns pe patul de spital din cauza rănilor cauzate de fostul iubit, Seko Dubravko. Nu a depus plângere pe numele celui cu care a stat un an și jumătate. Daniela Crudua declarat într-o emisiune că nu s-ar mai întoarce la Seko Dubravko.

Eram cu psihicul la pământ atunci. Nu mai suntem împreună! Ce treabă mai am eu? Au fost doar speculații! Nu am vrut să depun plângere! Am trecut peste, a fost nasol. Credeam că e ok, voiam seriozitate! Am stat un an și jumătate cu el. Am o viață frumoasă aici, toată lumea mă iubește. Nu m-aș mai întoarce niciodată la el”, a declarat Cruduța în platou la XNS.

Daniela Crudu iubește din nou

După ce s-a despărțit de iubitul care a bătut-o grav, Daniela Crudu iubește din nou. Totuși, pare că nu a nimerit-o bine nici de această dată. Bărbatul care face parte acum din viața ei, este căsătorit cu o artistă din România.

Daniela Crudu a postat imagini pe rețelele de socializare cu o petrecere pe un yacht. Cu toate că nu apare de vreun bărbat anume, aceeași poză se be regăsește și într-o imagine postată de Gabi Bădălău, soțul cântăreței Claudia Pătrășcanu.

PRO TV - Daniela Crudu iubește din nou? Cine este miliardarul alături de care se distrează pe yacht

Biografie Daniela Crudu

Daniela Crudu este născută în anuș 1989, în Capitală. A terminat Liceul Economic Nr 4 și în anul 2012, Facultatea de Jurnalism a Universității Spiru Haret. A devenit de-a lungul timpului ce-a mai bine plătită animatoare din București, dar și din afară. La un moment dat a fost implicată și într-un dosar de prostituție. Ea ar fi cerut pentru o noapte 80.000 de euro.În anul 2009 a cunoscut o perioadă de glorie. A pozat în celebra revistă Playboy. Aceasta a ajuns să prezinte lenjerie pentru brand-uri cunoscute.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: