Redactia.ro
Home » Monden » Daniela Crudu iubește din nou. Noul său iubit a trecut printr-un divorț celebru

Daniela Crudu iubește din nou. Noul său iubit a trecut printr-un divorț celebru

Daniela Crudu iubește din nou

Se pare că a ieșit soarele și pe strada Cruduței. Vedeta a reușit să treacă peste despărțirea de Seco Dubravko și să își refacă viața alături de un alt bărbat.

Noul iubit al Danielei Crudu este soțul unei cântărețe celebre care se află pe punctul de a divorța.

Daniela Crudu iubește din nou. Noul său iubit a trecut printr-un divorț celebru

Daniela Crudu a reușit să treacă peste episodele violente pe care le-a îndurat din cauza fostului iubit, Seco Dubravko. Bruneta pare să iubească din nou, dar de această dată este vorba despre un bărbat căsătorit cu o artistă celebră din România.

Recent, Daniela Crudu a postat imagini pe rețelele de socializare cu o petrecere pe un yacht, deși nu pare în compania unui bărbat, același peisaj se regăsește și într-o imagine postată de Gabi Bădălău, soțul cântăreței Claudia Pătrășcanu.

Chiar dacă se află în plin proces de divorț cu soția sa, și nu unul decent, Gabi nu s-a ascuns să posteze imagini din vacanța de lux. De cealalată baricadă, Daniela Crudu se bucură de momentele de liniște și de vacanța, oferite de noul iubit.

Gabi Bădălău, divorț scandalos de Claudia Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu anunța în vara anului trecut că va divorța de tatăl celor doi copii ai săi, Gabi Bădălău.

Cei doi se află în plin proces de divorș, luptându-se pentru custodia celor doi băieți, dar și pentru împrățirea bunurilor. Întreaga situație a pornit după ce Claudia a afirmat că Bădălău nu i-a lăsat niciun bun și că nu le acordă copiilor pensie alimentară.

Domnul Gabi mă amână, mă plimbă, nu vrea să înțeleagă că avem doi copii. Nu mă mai surprinde nimic. Nimeni nu a spus nimic, s-a amânat (n.r. procesul), pe motiv că poate ne vom înțelege, dar de un an de zile încercăm, adică eu încerc, pentru copiii noștri și pentru a primi un divorț pe care l-am solicitat de când el a devenit absent”, a povestit Claudia Pătrășcanu.

Pe de altă parte, Gabi Bădălău declară că artista nu dorește să discute și să ajungă la un consens. „Ne judecăm pentru creșterea și educația copiilor, din păcate, soția mea are tot o atitudine agresivă. Îmi doresc ce e mai bun pentru copiii noștri, școlile cele mai bune, cel mai bun viitor. Din păcate, nu am cu cine să am dialog”, a spus Gabi Bădălău.