Redactia.ro

Daniela Crudu, de urgență la spital. La prima vedere, vedeta ar fi fost bătută

GALERIE FOTO (2)

Daniela Crudu a ajuns în această dimineață, de urgență, la spitalul Universitar. Fosta asistentă de televiziune ar fi fost bătută chiar de iubitul ei. Presa anunță că vedeta a suferit multiple traumatisme în urma actului de violenț.

Daniela Crudu a ajuns de urgență în această dimineață, anunță cancan.ro. Vedeta a fost adusă pe targă la unitatea spitalicească din București. Surse din anturajul fostei asistente TV au dezvăluit pentru cancan.ro ce i s-a întâmplat.

În urma bătăii pe care a primit-o de la iubitul ei, Daniela Crudu s-a ales cu nasul spart, un traumatiscm cranio-facial și o entorsă la gleznă. Aceste informații provin de la surse din cadrul spitalului Universitar.

Daniela Crudu este o vedetă de televiziune în vârstă de 30 de ani. S-a remarcat la emisiunea matinală Neața cu Răzvan și Dani, apoi a fost asistenta lui Capatos. Ulterior a participat la mai multe show-uri de televiziune. A fost împreună cu mai mulți bărbați cunoscuți în lumea mondenă. Recent, ea s-a afișat alături de o nouă cucerire. A publicat, de sărbători, fotografii cu iubitul său misterios, cu care a fost în vacanță la munte. Iată că astăzi, prințul s-a dovedit a fi violent și a bătut-o pe vedetă. Mai mult, bărbatul a încercat să o dea afară din casă pe fosta asistentă TV.

Scenele violente s-au petrecut în această dimineață într-un apartament din sectorul 6 al Capitalei. Surse din cadrul Poliției au dezvăluit că bruneta a fost cea care a sunat la numărul unic de urgență 112.

Vezi fotografiile și mai multe informații pe cancan.ro

Loading...