Redactia.ro
Home » Știri » Daniela Crudu, de urgență la spital. La prima vedere, vedeta ar fi fost bătută

Daniela Crudu, de urgență la spital. La prima vedere, vedeta ar fi fost bătută

GALERIE FOTO (2)

Daniela Crudu a ajuns în această dimineață, de urgență, la spitalul Universitar. Fosta asistentă de televiziune ar fi fost bătută chiar de iubitul ei. Presa anunță că vedeta a suferit multiple traumatisme în urma actului de violenț.

Daniela Crudu a ajuns de urgență în această dimineață, anunță cancan.ro. Vedeta a fost adusă pe targă la unitatea spitalicească din București. Surse din anturajul fostei asistente TV au dezvăluit pentru cancan.ro ce i s-a întâmplat.

În urma bătăii pe care a primit-o de la iubitul ei, Daniela Crudu s-a ales cu nasul spart, un traumatiscm cranio-facial și o entorsă la gleznă. Aceste informații provin de la surse din cadrul spitalului Universitar.

Daniela Crudu este o vedetă de televiziune în vârstă de 30 de ani. S-a remarcat la emisiunea matinală Neața cu Răzvan și Dani, apoi a fost asistenta lui Capatos. Ulterior a participat la mai multe show-uri de televiziune. A fost împreună cu mai mulți bărbați cunoscuți în lumea mondenă. Recent, ea s-a afișat alături de o nouă cucerire. A publicat, de sărbători, fotografii cu iubitul său misterios, cu care a fost în vacanță la munte. Iată că astăzi, prințul s-a dovedit a fi violent și a bătut-o pe vedetă. Mai mult, bărbatul a încercat să o dea afară din casă pe fosta asistentă TV.

Scenele violente s-au petrecut în această dimineață într-un apartament din sectorul 6 al Capitalei. Surse din cadrul Poliției au dezvăluit că bruneta a fost cea care a sunat la numărul unic de urgență 112.

Vezi fotografiile și mai multe informații pe cancan.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: