Redactia.ro
Home » Monden » Daniela Crudu, în vizorul lui 50 Cent. Cum i-a atras atenția rapperului american

Daniela Crudu, în vizorul lui 50 Cent. Cum i-a atras atenția rapperului american

Daniela Crudu si 50 Cent

Faima Danielei Crudu a ajuns și peste Ocean, iar ea nu se sfiește să arate acest lucru. A intrat în vizorul rapperului american, 50 Cent. În urmă cu câțiva ani, artistul a distribuit o înregistrare video în care fosta asistentă TV își scotea lenjeria intimă în direct, iar Daniela Crudu a reamintit gestul acestuia printr-un Instastory.

50 Cent a marcat o gafă a Danielei Crudu

Daniela Crudu a devenit cunoscută peste Ocean și nu ezită să ne arate acest lucru. Mai exact, de rapperul american, 50 Cen, care în urmă cu câțiva ani, a distribuit o înregistrare video în care fosta asistentă TV își scotea lenjeria intimă în direct.  Bruneta a fost cea care a arătat tuturor ce mesaj a publicat celebrul artist despre ea, pe rețelele de socializare, într-un Instastory.

50 Cent a distribuit pe pagina sa gafa Danielei Crudu

Rapperul 50 Cent a dat în trecut un share la o postare în care se vorbea despre un dublu accident vestimentar al vedetei din România. Decolteul ținutei purtate de Cruduța a fost atât de amplu, încât inevitabilul s-a produs și aceasta a arătat publicului mai mult decât și-ar fi dorit. Postarea despre „prezentatorea din România care a avut dublu accident vestimentar” s-a viralizat rapid pe internet și a ajuns inclusiv pe pagina oficială a celebrululi rapper 50 Cent, care a dat un share pentru fanii săi.

50 Cent este unul dintre artiștii străini care se pot lăuda că și-au clătit ochii cu frumusețile României, chiar în patria lor. Rapperul a susținut un recital la București, în 2006, într-un club de fițe, ceea ce i-a dat ocazia să admire exemplare pe sufletul lui. Așadar, cu amintiri frumoase în minte și în suflet, americanul a recunoscut din nou calitățile româncelor, prin intermediul postării care ar putea reprezenta o nouă etapă la export a Cruduței. Bruneta a fost ofertată de greci, să meargă să lucreze la ei, dar totul s-a rezumat la participarea ei într-o emisiune, și nu ar fi exclus ca, pe viitor, invitația să vină de peste Ocean, din țara lui 50 Cent.

50 Cent, uimit de o tradiție românească

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: