Redactia.ro
Home » Monden » Ce ținută a purtat Monica Gabor la prima întâlnire cu Irinel Columbeanu. „Era înaltă, brunet-șatenă, cu…”

Ce ținută a purtat Monica Gabor la prima întâlnire cu Irinel Columbeanu. „Era înaltă, brunet-șatenă, cu…”

Irinel Columbeanu s-a afirmat în România ca unul dintre cei mai de succes bărbați din țara noastră, atât pe plan profesional, cât și personal. Până nu de mult, era un important om de afaceri, cu o situație financiară foarte bună, dar  afacerile nu au mers atât de bine în ultimii ani. După un impas greu de depășit a decis să-și scris biografia, iar primul volum a ajuns deja în rafturile librăriilor. 

Ce ținută a purtat Monica Gabor la prima întâlnire cu Irinel Columbeanu. „Era înaltă, brunet-șatenă, cu…”

„Istoriile unui vehement – Ipocrația” prezintă perioada de tinerețe a omului de afaceri, precum și relația cu Anna Lesko. Cel de-al doilea volum, „Apofenia” urmează să fie lansat, iar legătura cu Monica Gabor, cea care i-a fost și soție, este relatată în detaliu.

Povestea de dragoste dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor a început în 2005, iar un an mai târziu au ajuns și în fața altarului. Căsnicia lor a fost foarte mediatizată de presa și televiziune din România, curiozitatea oamenilor fiind sporită în mod deosebit de diferența mare de vârstă dintre cei doi.

Acum, la mai bine de 10 ani din momentul în care au divorțat, domnul Columbeanu a decis să povestească publicului din țara noastră cum s-a desfășurat legătura lor. Cei doi s-au cunoscut în seara zilei de 13 iulie 2005, moment în care Monica venise la București să realizeze o ședință foto pentru agenția Transilvania Fashion. A intrat în biroul afaceristului însoțită de Matei Miko, iar acesta n-a putut să nu remarce cât de frumoasă și elegantă era.

Irinel Columbeanu își amintește foarte bine prima întâlnire cu cea care i-a fost soție, în special trăsăturile fizice deosebite care l-au făcut să se îndrăgostească. Atunci era o tânără modestă și rușinoasă, dar ulterior omul de afaceri a știut cum să-i câștige încrederea și s-o cucerească.

„Chiar când Ili își strângea lucrurile ca să plece, Matei intră brusc în biroul lui cu Monica și cu o fată îmbrăcată în blugi și cu o bluză mulată, verde. Era înaltă, brunet-șatenă, cu mâini și picioare lungi, cu ochi mari, negri și buze cărnoase, roșii. Era nemachiată și parcă un pic jenată. Ili se ridică de la birou și se îndreptă spre ea cu mâna întinsă’, povestește Irinel Columbeanu, conform impact.ro

Ce mesaj i-a transmis Irinel Columbenau Monicăi Gabor cu ocazia lansării primei lui cărți

Cu toate că divorțul lor din anul 2011 a fost unul răsunător în presa din România, Irinel Columbeanu și Monica Gabor au în prezent o relație foarte bună, bazată pe un deosebit respect. Modelul l-a susținut pe afacerist în planurile sale de lansare a cărții, iar fiica lor, Irina, este cât de poate de mândră. Adolescența și-a arătat susținerea față de tatăl său în mediul online, întrucât nu a putut fi alături de el fizic, deoarece acum locuiește în SUA.

Deoarece a dorit să le facă o surpriză, domnul Columbeanu le-a pregătit Monicăi și Irinei două volume ale primei cale cărți semnate, cu un mesaj special pentru fiecare. Pentru fosta sa soție a avut chiar și o glumă, indicându-i exact momentul în care s-a născut.

 

«Monicăi,  Împreună cu cele mai curate și sincere gânduri ale mele.

P.S.: Cam pe la pagina 187, de-abia veneai pe lume:))», i-a scris Irinel Columbeanu Monicăi Gabor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: