Redactia.ro
Home » Știri » Ce tragedie! Un băiețel de 10 ani a murit după ce a sărit în apele înghețate pentru a salva trei copii pe care nici măcar nu-i cunoștea

Ce tragedie! Un băiețel de 10 ani a murit după ce a sărit în apele înghețate pentru a salva trei copii pe care nici măcar nu-i cunoștea

baiat inecat marea britanie

Caz cu adevărat impresionant în Marea Britanie! Un băiețel de zece ani a murit în încercarea de a salva de la înec alți trei copii. Povestea lui este una care a ajuns să fie cunoscută datorită publicațiilor care nu au rămas indiferentă față de curajul de care a dat dovadă copilul.

Jack și-a riscat propria viață pentru a salva alți trei copii

Jack Johnson nu a stat pe gânduri atunci când a auzit strigătele de ajutor ale copiilor și a plonjat în apă fără să ia în considerare nici măcar pentru o clipă faptul că și el s-ar putea transforma într-o victimă. Din păcate, Jack nu a fost suficient de puternic pentru a face față curenților și s-a înecat. Jack și alți doi băieți și-au pierdut viața în tragedia din West Midlands, iar o a patra victimă, un băiețel de doar șase ani, se luptă între viață și moarte la spital.

„Băiețelul de 10 ani este nepotul meu. A alergat și a încercat să-i salveze. Să aflu că a murit încercând să salveze trei băieți… A fost uimitor”, a scris mătușa lui Jack, pe pagina personală de Facebook.

Copiii se jucau pe gheața de la Babbs Mill Lake din Solihull, West Midlands, când aceasta a cedat. Tommy Barnet, în vârstă de zece ani, a declarat pentru Sky News: „Unul și-a înfipt picioarele în gheață și apoi… prietenii lui s-au dus să-l salveze, dar toți au căzut înăuntru”.

Medicii nu au putut salva viața copiilor

Copiii se aflau în stop cardiac atunci când au intervenit pompierii și medicii. Toți patru au fost tratați la fața locului înainte de a fi transportați la spital, însă doctorii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viața.

Comunitatea din Solihull s-a adunat luni seară la Babbs Mill Park pentru a aduce un omagiu copiilor. Zeci de oameni, inclusiv copii, au pus flori, baloane și lumânări la baza unui copac, în memoria victimelor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini