Redactia.ro
Home » Homepage » Ce trebuie să faci pentru a primi un smartphone Redmi Note 13. Anunțul făcut de Digi RCS RDS

Ce trebuie să faci pentru a primi un smartphone Redmi Note 13. Anunțul făcut de Digi RCS RDS

Digi RCS-RDS oferă un smartphone de ultimă generație

O veste captivantă vine din partea reprezentanților de telecomunicații Digi RCS-RDS, care aduc o oportunitate remarcabilă pentru toți românii. Potrivit anunțului, fiecare cetățean are posibilitatea să beneficieze de un smartphone Redmi Note 13, caracterizat printr-un design modern și tehnologie avansată 5G, cu condiția să îndeplinească anumite criterii.

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de un smartphone Redmi Note 13

Digi RCS-RDS aduce în atenția utilizatorilor oferte remarcabile și în acest an, având o veste importantă pentru românii dornici să se bucure de un smartphone modern cu tehnologie 5G. Sub deviza „Bucuria vine nelimitat”, compania lansează promoții tentante pentru achiziționarea telefonului Redmi Note 13.

Prin portarea numărului de telefon la DIGI, clienții pot beneficia de acest dispozitiv în 24 de rate, cu o sumă lunară avantajoasă de doar 54 de lei, fără avans. Detalii suplimentare despre oferta atractivă sunt disponibile AICI.

”Performanță de top, design modern și tehnologie 5G – toate acestea pot fi ale tale. Portează-te la DIGI și poți cumpăra telefonul Redmi Note 13 5G, simplu și avantajos, în 24 de rate, cu doar 54 lei pe lună”, a transmis Digi RCS-RDS.

Clienții Digi RCS-RDS se pot bucura de cea mai rapidă rețea

Digi RCS-RDS primește recunoașterea pentru a treia oară consecutivă ca fiind cea mai rapidă rețea fixă din Spania, conform măsurătorilor realizate de Ookla. Rezultatele evidențiază o medie a vitezelor de top de transfer de 891,71 Mbps pentru download și 912,47 Mbps pentru upload, consolidând reputația companiei în domeniul calității serviciilor de telecomunicații.

„DIGI a fost recunoscută drept cea mai rapidă rețea fixă din Spania pentru al treilea an consecutiv la Premiile Ookla Speedtest. Calitatea, acoperirea și performanța excepționale o plasează merituos în elita operatorilor”, a susținut Stephen Bye, directorl general al platformei Ookla, potrivit site-ului oficial Digi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: