Redactia.ro
Home » Horoscop » Ce trebuie să rostești zilnic în oglindă în funcție de zodie? Astrele te vor răsplăti cu noroc și bani

Ce trebuie să rostești zilnic în oglindă în funcție de zodie? Astrele te vor răsplăti cu noroc și bani

Ce trebuie să rostești zilnic în oglindă în funcție de zodie? Astrele te vor răsplăti cu noroc și bani

Iată ce trebuie să rostești zilnic în oglindă în funcție de zodie! Astrele te vor răsplăti cu noroc și bani dacă vei respecta mantra și puterea ei asupra ta!

Ce trebuie să rostești zilnic în oglindă – Berbec

„Rostește de cel puțin trei ori cuvântul RĂBDARE! Ești un nativ mai impulsiv și îți place să fii pe primul loc. Însă, din când in când, ai putea să renunți la grabă și să o înlocuiești cu răbdare. De cele mai multe ori, îți aduce beneficii la care nici nu sperai.

Ce trebuie să rostești zilnic în oglindă – Taur

Rostește „Îmbrățișez schimbarea”. Ești un nativ care este mereu în căutarea stabilității. Totuși, riști să rămâi blocat într-o rutină, așa că această mantră te ajută să ieși dintr-o bulă și să te dezvolți. În acest mod, lași loc oportunităților și situațiilor benefice care îți bat la ușă.

Ce trebuie să rostești zilnic în oglindă – Gemeni

Rostește „Merit să mă opresc uneori”. Adesea, poți fi un nativ agitat, distrat sau neliniștit. De aceea, trebuie să îți găsești echilibrul și să creezi o conexiune cu propriile tale sentimente. Ideile și gândurile nu vor pleca nicăieri, dar trebuie ca din când în când să lași mintea să se mai limpezească și să te oprești din acea goana nebună cu care ești obișnuit.

Ce trebuie să rostești zilnic în oglindă – Rac

Rostește „Am încredere în propriile forțe”. Se poate să ai nevoie de o încurajare ca să ieși în față sau să te faci remarcat. Lasă temerile departe și renunță la teama de respingere sau abandon. Astfel, vei reuși.

Ce trebuie să rostești zilnic în oglindă – Leu

Rostește „Trăiesc prezentul”. Ai întotdeauna nevoie de validare și de atenția celorlalți și vrei să te faci remarcat. Însă, nu uita să respiri din când în când și să te axezi mai mult pe timpul prezent. Nu îți trebuie nici drama trecutului, dar nici necunoscutul, reprezentat de viitor.

Ce trebuie să rostești zilnic în oglindă – Fecioară

Rostește „Sunt perfect așa cum sunt”. Multe dintre Fecioare sunt perfecționiste și au tendința să se critice des, atât pe ei, cât și pe cei din jur. Mantra care ți se potrivește implică bucuria de a mulțumi pentru tot ce ai. Ia lucrurile așa cum sunt și nu căuta tot timpul îmbunătățiri.

Ce trebuie să rostești zilnic în oglindă – Balanță

Rostește „Spun ce simt”. Oferă un glas gândurilor tale și folosește-ți vocea cu încredere. Nu te mai gândi că îi superi sau îi deranjezi pe cei din jur. Fii onest și folosește sinceritatea ori de câte ori ai ocazia.

Ce trebuie să rostești zilnic în oglindă – Scorpion

Rostește „Sunt ceea ce sunt”. Ești un nativ loial, curajos și pasional, dar poți avea și o latură mai întunecată. Folosește această mantră și lasă lumina să pătrundă în viața ta. Dă-ți voie să fii mai sensibil sau vulnerabil și lasă asta să se vadă și pentru cei din jur. Este în regulă să ai și răni, nu trebuie să le ascunzi.

Ce trebuie să rostești zilnic în oglindă – Săgetător

Rostește „Este suficient cât fac acum”. Ai des tendința să le arăți celor din jur că ești capabil și că poți face mai mult. Adesea, nu ești prea dispus să primești ajutor de la ceilalți. Totuși, nu trebuie să le faci pe toate. O să te ajute să îți pui și limite din când în când și să înveți să delegi sarcinile de care simți că nu te poți ocupa de unul singur.

Ce trebuie să rostești zilnic în oglindă – Capricorn

Rostește „Îmi dau voie să mă relaxez”. De obicei, tinzi să fii prea dur cu tine însuți și preiei multe responsabilități. Chiar dacă le poți face pe toate, învață să te mai relaxezi. Nu trebuie să ai tot timpul o greutate pe umeri.

Ce trebuie să rostești zilnic în oglindă – Vărsător

Rostește „Sunt unic și puternic”. Știi deja că ești un semn unic și ieși mereu în evidență. Ai încredere în talentele tale și folosește această mantră în fiecare dimineață. Ești puternic și ai șansa de a transforma lumea într-un loc mai bun.

Ce trebuie să rostești zilnic în oglindă – Pești

Rostește „Universul îmi este prieten și îmi oferă sprijin”. Poți fi ușor temător și visător. Din acest motiv, trebuie să-ți înlocuiești teama cu o doză mare de curaj. Ar fi bine să nu te compătimești și să consideri că Universul îți întinde o mână de ajutor. Ești isteț, romantic și foarte creativ, așa că nu ai cum să nu reușești”, scrie astrosens.ro.

 

Sursa foto: pexels.com/Andrea Piacquadio

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: