Redactia.ro
Home » TV » Ce vârstă are Ramona Olaru. Este născută în aceeași zi cu un star internațional, iar an de an își trimite singură un mesaj special!

Ce vârstă are Ramona Olaru. Este născută în aceeași zi cu un star internațional, iar an de an își trimite singură un mesaj special!

GALERIE FOTO (2)

De ani buni, este colega “asistentă” a lui Răzvan Simion și Dani Oțil, la Neatza de la Antena 1. Și pentru că arată impecabil, mulți se întreabă ce vârstă are Ramona Olaru!

Ramona Olaru face parte dintre acele vedete Tv care nu își arată deloc vârsta. Așa că este de înțele de ce colegii ei spun despre ea că are veșnic “25 de ani”.

Ce vârstă are Ramona Olaru. Asistenta Tv este născută în aceeași zi cu un star internațional, iar an de an își trimite singură un mesaj special

În fiecare an, de ziua ei de naștere, pe 7 iulie, Ramona Olaru își transmite singură un mesaj: „Arăt demențial și de data asta!”. Și chiar așa este! Frumoasa asitentă de la Neatza cu Răzvan și Dani este născută în aceeași zi cu superstarul Toto Cutugno, celebrul cântăreț și compozitor italian de muzică ușoară în mare vogă în România.

Anul trecut, de ziua de naștere, Ramona Olaru a primit urările speciale din partea colegilor Dani și Răzvan chiar în direct la Tv, în stilul lor caracteristic.
Vedeta a împlinit vârsta de 32 de ani, așadar în acest an “merge pe 33 de ani. Cu toate acestea, potrivit glumelor făcute de colegii ei de platou de la Neatza, ea are ”25 de ani” veșnic.

”Dani Oțil: A venit ca Miss Slobozia acum câțiva ani la noi.
Răzvan Simion: La mulți ani, om frumos! Cum te simti veșnic la 25 de ani?
Ramona Olaru: Mă simt minunat, mai ales de când sunteți voi în viața mea și vreau să vă mulțumesc pentru că mă lăsați să fac parte din viața voastră. În niciun an nu fac rezoluții. Vreau să fiu în continuare cea mai fericită. Daca nu ați fi voi, viața mea ar fi un amestec de vis și ceață.
Dani Oțil: Cred că nu a vrut să răspundă foștilor.
Ramona Olaru: S-a răspuns foștilor, că așa e frumos”, a mărturisit Ramona Olaru în emisiune.

Ramona Olaru, virală pe Tik tok cu prima apariție la TV

Însă puțini își amintesc de prima apariție TV a frumoasei asistente. În trecut, Ramona Olaru era brunetă și cu ochelari, total opus de look-ul de blondă cu părul scurt cum o știe toată lumea de ceva ani de zile. Iar imaginile cu prima apariție la Tv a Ramonei au ajuns virale și pe Tik Tok, acolo unde internauții au comentat intens transformarea ei.

„Refuz să cred că e aceeași femeie”, „Nu arată rău deloc. Că și-a făcut dantura, bravo ei, nu muncește degeaba”, au comentat unii internauți.

Ramona Olaru i-a luat locul Flaviei Mihășan în cadrul emisiunii matinale ”Neața cu Răzvan și Dani” de la Antena 1, în momentul în care frumoasa balerină a rămas însărcinată și s-a retras de la Tv.

Încă de atunci, când avea doar 25 de ani, Ramona Olaru i-a cucerit pe toți cu frumusețea, sinceritatea, dar și râsul ei contagios. Ramona Olaru a terminat Facultatea de Agronomie şi are și un masterat în Inginerie!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: