Redactia.ro
Home » TV » Ce veste a primit Razvan Ciobanu cu patru zile inainte de accidentul mortal. Putea fi in viata acum

Ce veste a primit Razvan Ciobanu cu patru zile inainte de accidentul mortal. Putea fi in viata acum

Ce veste a primit Razvan Ciobanu cu patru zile inainte de accidentul mortal. Putea fi in viata acum

Razvan Ciobanu putea fi printre noi acum daca nu se hotara sa mearga la festivalul de muzica electronica din Mamaia. Ce veste a primit Razvan Ciobanu cu patru zile inainte de accidentul mortal. Se pare ca acesta a fost informat ca va pleca in Madrid, capitala Spaniei, pentru o durata mai mare de timp.

Acolo trebuia sa inceapa un curs pe care il astepta cu nerabdare si pentru care a cerut bursa cu foarte mult timp inainte. Astfel, viata lui Razvan se putea schimba la 180 de grade, fiind departe de toate tentatiile care usor-usor au dus la distrugerea lui.

Ce veste a primit creatorul de modă cu patru zile inainte de accidentul mortal

Potrivit OK!, pe site-ul Ministerului Educatiei si Formarii profesionale din Madrid apare numele lui, fiindca acesta primise bursa pentru un curs de reconversie profesionala.

Ilinca Vandici DISTRUSĂ DE DURERE la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Vezi imagini triste

Bursa valora peste 700 de euro iar astfel Razvan avea sansa sa traiasca cu oameni noi. Ei aveau sa-l influenteze pozitiv si astfel cursul vietii lui ar fi luat o alta traiectorie.

La cine se ducea Razvan Ciobanu la Corbu

Dan Capatos a aflat, pe surse, unde se indrepta cu masina lui Cercel. Creatorul de moda ar fi vorbit cu un barbat pe aplicatia mobila Grindr. Cei doi pareau sa se cunoasca de scurt timp, dar nu pareau a fi prieteni buni.

Dan Capatos a publicat in cadrul emisiunii XNS schimbul de mesaje dintre cei doi. La prima vedere, par banale, dar nu sunt. Se pare ca cei doi voiau sa se intalneasca pentru a petrece clipe impreuna. La Corbu nu exista, in acele zile, niciun festival cu muzica electronica, asa cum s-a speculat initial, in urma cu 2 saptamani.

Cei doi ar fi conversat sambata noapte. Razvan Ciobanu ar fi ajuns in Mamaia la ora 4.20, iar conversatia lor este de la ora 5.12. Distanta dintre cei doi era mica, de 27 de km. Motiv pentru care Razvan Ciobanu s-ar fi incumetat sa mearga duminica seara pana la Corbu, desi nu era in stare sa conduca.

Citește și: Răzvan Ciobanu era drogat cu „zombie”. Video cutremurator cu designerul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: