Redactia.ro
Home » Știri » Ce vești are epidemiologul Octavian Jurma pentru sărbătorile de iarnă. Ce urmează să se întâmple

Ce vești are epidemiologul Octavian Jurma pentru sărbătorile de iarnă. Ce urmează să se întâmple

În momentul de față, situația epidemiologică la nivel național nu este deloc îmbucurătoare. Spitalele sunt pline, oamenii refuză să se vaccineze și din cauza anotimpului rece, românii se îmbolnăvesc din ce în ce mai mulți. Ce vești are epidemiologul Octavian Jurma.

Cum vor fi sărbătorile de iarnă conform lui Octavian Jurma

Epidemiologul Octavian Jurma a declarat că în perioada ce urmează spitalele din spitale s eva îmbunătății. Acesta a spus că vârful valului patru a fost depășit și coborârea acestuia este una accelerată, drept urmare suntem pe drumul cel bun. Epidemiologul Octavian Jurma a afirat că vom coborî sub 10.000 pe zi chiar în această săptămână, iar până la sfârșitul lunii vom coborî sub acest prag de 5.000 de cazuri pe zi.

Din fericire am depășit vârful valului 4. Din nefericire, l-am depășit fără să luăm nicio măsură de a-l coborî, astfel încât am avut pentru prima dată în Europa un vârf pandemic complet nestânjenit. Coborârea de acum este una tot accelerată.

Asta înseamnă că vom coborî sub 10.000 pe zi chiar în această săptămână, iar până la sfârșitul lunii vom coborî sub acest prag de 5.000 de cazuri pe zi, după care după două săptămâni spitalele vor începe să respire. Pe la jumătatea luni lui decembrie situaţia se va îmbunătății semnificativ în spitale. Numărul de cazuri sperăm să coboare sub 2.000 mii, astfel încât de sărbători media în România să coboare înaintea sărbătorilor de iarnă.„, a declarat Octavian Jurma.

Ce a spus  Nelu Tătaru despre Sărbătorile românilor în plin val 4 al pandemiei

Nelu Tătaru a transmis un mesaj puternic către români și autorități prin intermediul rețelelor de socializare. Acesta a precizat că nu putem să luptăm contra virusului cu tacticile și restricțiile folosite în anul precendent. Acesta afirmă că avem resursele necesare pentru a putea combate criza din țara noastră.

Nelu Tătaru a precizat că singura modalitate prin care putem avea parte de sărbători de iarnă liniștite și alături de familie este să respectăm măsurile impuse de autorități.

Nu putem defila cu aceleaşi arme ca în 2020, când încercam să aflăm ceva despre pandemie. Acum cunoaştem şi avem la îndemână ceva ce nu exista atunci, sens în care observăm că vaccinarea este de bun augur. Păstrând acest ritm şi respectând măsurile, ne vom aşeza pe un platou al infectărilor şi, astfel, sperăm să putem avea parte de sărbători liniştite de iarnă. acest val 4 ne-a determinat să ne trezim, să arătăm şi să privim realitatea aşa cum este ea: dură, nedistorsionată şi necontaminată de persoane cu păreri neavizate.„, a transmis Nelu Tătaru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: