Redactia.ro
Home » TV » “Cea mai frumoasă fată din lume” a pozat în costum de baie. Imaginile cu Thylane Blondeau i-au impresionat pe fani

“Cea mai frumoasă fată din lume” a pozat în costum de baie. Imaginile cu Thylane Blondeau i-au impresionat pe fani

GALERIE FOTO (2)

“Cea mai frumoasă fată din lume”, Thylane Blondeau, la 19 ani, și-a păstrat aceleași trăsături ca în copilărie. Franțuzoaica care a devenit model este într-o vacanță exotică, acolo unde își impresionează fanii cu poze în costum de baie. 

Imaginile cu Thylane Blondeau i-au impresionat pe fani

Thylane Blondeau s-a pozat într-un costum de baie galben în camera de hotel și i-a impresionat pe fani cu silueta sa perfectă. Franțuzoaica nu a specificat locul în care se află, însă un lucru este clar, este într-o zonă călduroasă.

Thylane Blondeau a fost considerată cea mai frumoasă fetiță din lume. La numai patru ani, aceasta debuta pe catwalk într-o prezentare Jean Paul Gaultier, după care, 6 ani mai târziu, fetița a apărut pe coperta Vogue. În acel pictorial, Thylande Blondeau a stârnit o mulțime de controverse. Însă, celebra revistă a fost acuzată de sexualitatea unui copil inocent, după ce Thylane Blondeau a apărut machiată și a purtat haine provocatoare.

Nimeni nu a mai știut de ea o vreme bună, însă la 16 ani a reapărut timid în lumea showbizului. Ea a fosta dmirată pe covorul roșu de la Cannes și a pășit pe câteva podiumuri internaționale, ajungând pe lista celormai frumoase 100 de chipuri din 2018. Însă, ulterior, ea a primit titlul de  “cea mai frumoasă fetiță din lume”.

Fiica prezentatoarei tv Véronika Loubry și a fostului fotbalist Patrick Blondeau, Thylane este în acest moment un ambasador al unui mare brand de cosmetice și chiar reprezentanta unui parfum creat de franțuzoaica Lolita Lempicka.

Tylane este urmărită de milioane de fani în mediul online. Tânăra își ține fanii la curent cu ajutorul rețelelor de socializare, acolo unde este apreciată de milioane de urmăritori. Mai mult, fiecare postare a tinerei fete strânge sute de mii de aprecieri. Modelul și-a lansat și propria linie de haine, Heaven May Clothing.

În urmă cu ecva timp, tânăra declara că nus e consideră eca mai frumoasă fată din lume.

„În primul rând: nu mă consider cea mai frumoasă fată din lume! Când eram mică, oamenii mi-au spus asta mereu, dar nici nu am înţeles ce înseamnă pentru ei acest lucru. Cine spune că sunt cea mai frumoasă?”, a spus tânăra.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: