Redactia.ro
Home » Horoscop » Cea mai manipulatoare zodie. Mihai Voropchievici, previziuni complete

Cea mai manipulatoare zodie. Mihai Voropchievici, previziuni complete

Cea mai manipulatoare zodie

Cea mai manipulatoare zodie. Mulți dintre noi am cunoscut persoane care au încercat să ne manipuleze, mai ales pentru a obține ceva.Există o zodie care îi poate păcăli pe cei din jur fără a avea vreo remușcare. Sunt zodii care mult preț pe trădare, fără a lăsa loc de interpretări, spune numerologul Mihai Voropchievici.

Cea mai manipulatoare zodie. Mihai Voropchievici, previziuni complete

Cea mai manipulatoare zodie.Multe persoane folosesc tehnici emoționale și fizice pentru a obține ceea ce și-auj propus. Capacitatea de manipulare este unul dintre aspectele personalității ale unor indivizi, iar dintre toate elementele care influențează acest lucru o reprezintă zodia în care s-au născut. Mihai Voropchievici, a vorbit despre modul în care fiecare zodie îi poate păcăli pe cei din jur. Aceștia sunt experți în acest domeniu, iar mulți își schimbă atitudinea atunci când au fost prinși.

Conform acesuia, nativii din zodia Taur sunt cei mai meticuloși. Aceștia se gândesc foarte mult înainte să spună o minciună și caută să detalieze pe cât se poate. Mai mult, taurii exagerează foarte mult, iar unii ar spune că sunt buni regizori. ”Când se pregăteşte să spune o minciună, parcă o gândeşte. Caută pe cât posibil să detalieze. Să vină cu lux de amănunte. E un mincinos care ştie cum să spună. Dacă minte despre ce a făcut într-o anumită zi, are un plan. Vine şi exagerează. Are o regie nemaipomenită”, spune numerologul.

De cealaltă parte, nativii din zodia Berbec nu prea știu să mintă, motiv pentru care sunt mereu prinși cu minciuna. Oricât de mare ar fi misiunea, cei născuți sub acest semn zodiacal încearcă să minimalizeze efectele. Atunci când învinovățești un Berbec, trebuie să ai mare grijă. Acestuia nu îi convine deloc când este acuzat și preferă să renunțe la tot. ”Reacţionează diferit. Are un semn revelator pentru fiecare minciună care vine. Încearcă întotdeauna să fie dezinvolt. Parcă spune o poveste. Când îl prinzi, dă din umeri. Încearcă să minimalizeze efectul minciunii. Atunci când este acuzat, nu-i convine. Pleacă şi vorbeşte singur”, mai spune Mihai Voropchievici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: