Redactia.ro
Home » Știri » Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca. Alungă orice durere și necaz

Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca. Alungă orice durere și necaz

rugaciune arsenie boca

Credința este un remediu eficient pentru dificultățile sufletului, iar oamenii aplează întotdeauna la ea atunci când simt că-și pierd speranța și traversează momente dificile. Rugăciunea lui Arsenie Boca este una dintre cele mai puternice pe care le poate rosti un creștin ortodox și are capacitatea miraculoasă de a ne elibera de durere, precum și de necazurile care nu ne dau pace.

Rugăciunea lui Arsenie Boca. Alungă durerea și necazurile

Rugăciunile reprezintă o modalitate de vindecare a sufletului, iar creștinii știu acest lucru. Există numeroase rugăciuni puternice care abordează în mod specific problemele cu care oamenii se confruntă zi de zi și care au un efect direct asupra calității vieții lor. Una dintre aceste rugăciuni este cea creată de Arsenie Boca. Se spune că această rugăciune are puterea de a elibera oamenii de supărări și necazurile prin care au trecut.

Această rugăciune este una de mici dimenisuni, dar foarte profundă. Mai mult decât atât, ea poate fi rostită în orice moment al vieții în care oamenii simt că își pierd speranța, nu există un moment specific pentru a o spune. Rugăciunea lui Arsenie Boca are capacitatea de a aduce oamenilor o senzație de eliberare și de ușurare interioară.

„Doamne, Tu ești mare, Tu ești Dumnezeu, Tu ești Tatăl, Pe Tine Te rugăm, prin mijlocirea Sfinților Arhangheli Mihail, Gavriil și Rafail, să ne eliberezi de tot răul care ne-a robit, de neliniște, de tristețe și de obsesii.

Te rugăm, izbăvește-ne Doamne, de ură, de desfrânare și de invidie! Te rugăm, izbăvește-ne, Doamne, de gelozie, de mânie și de frică!

Te rugăm, izbăvește-ne, Doamne, de gândul sinuciderii ori al avortului!

Te rugăm, izbăvește-ne, Doamne, de orice formă de destrăbălare!

Te rugăm, izbăvește-ne Doamne, de farmece și de vrăjitorie!

Te rugăm, izbăvește-ne Doamne, de destrămarea familiei și de orice rău ascuns!

Te rugăm, izbăvește-ne, Doamne! Tu, Doamne, care ai spus: „Pacea Mea o las vouă, pacea Mea dau vouă!”, dăruiește-ne prin mijlocirea Sfintei Fecioare Maria eliberarea de orice formă a răului și bucuria veșnică, întru împărăția Ta.

Amin!”.

Cine a fost Arsenie Boca

Arsenie Boca (1910-1989) a fost un preot ortodox român și unul dintre cei mai cunoscuți duhovnici și cărturari români ai secolului XX. S-a născut în satul Vața de Sus, județul Hunedoara, România.

Arsenie Boca a absolvit Seminarul Teologic din Arad în 1931, iar apoi a urmat Facultatea de Teologie din Sibiu, pe care a absolvit-o în 1934. A fost hirotonit preot în același an și a slujit în mai multe parohii din România.

A devenit cunoscut mai ales datorită înțelepciunii și darului său de a comunica în mod profund și accesibil, atrăgând mulți credincioși și studenți în căutarea învățăturii sale. Arsenie Boca a scris și a ținut numeroase predici și conferințe, abordând teme religioase, morale, filozofice și culturale.

În timpul regimului comunist din România, a fost persecutat și anchetat de autorități datorită opiniilor sale critice față de regim. A trăit în diferite mănăstiri și schituri din țară și a fost exilat în mai multe locuri.

Astăzi, Arsenie Boca este considerat un sfânt și un model de sfințenie pentru mulți credincioși. Mănăstirea Prislop din județul Hunedoara, unde el a trăit și a fost înmormântat, este un important loc de pelerinaj pentru cei care îi caută învățăturile și binecuvântarea spirituală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: