Redactia.ro
Home » Știri » Cea mai puternică rugăciune pe care o soție o poate rosti. Aduce armonie și înțelegere oricărui cuplu

Cea mai puternică rugăciune pe care o soție o poate rosti. Aduce armonie și înțelegere oricărui cuplu

Sfinții Petru și Fevronia sunt amintiți în scrierile religioase ca ocrotitori ai iubirii, ai unității familiale și ai credinței în relațiile de cuplu. Se crede că rugăciunea adresată acestor sfinți are o putere deosebită, aducând armonie chiar și în cuplurile cu dificultăți considerabile.

Cea mai puternică rugăciune pe care o soție o poate rosti. Aduce armonie și înțelegere în orice cuplu

Sfinții Petru și Fevronia sunt considerați protectorii tinerilor care abia s-au căsătorit, dar și ai întregii familii, datorită relației lor căsătorie exemplară. De aceea, rugăciunea adresată acestor doi sfinți este recunoscută pentru puterea sa și capacitatea de a aduce schimbări miraculoase, inclusiv în familii în care armonia a fost pierdută.

Când tânărul cneaz Petru s-a îmbolnăvit, a avut o viziune în care i-a apărut o tânără pe nume Fevronia. Ea l-a vindecat și între ei s-a aprins flacăra dragostia. El i-a promis că se vor căsători după ce se va vindeca, dar ulterior a încălcat această promisiune și s-a îmbolnăvit din nou. Cu timpul, cei doi au reușit să-și unească destinele și au format o familie în care a domnit liniștea și înțelegerea.

Rugăciunea Sfinților Petru și Fevronia

„Mari bineplăcuţi ai lui Dumnezeu şi preaminunaţi făcători de minuni, binecredinciosule cneaz Petru şi binecredincioasă cneaghină Fevronia, osârdnici rugători pentru noi către Dumnezeu!

La voi alergăm şi vouă ne rugăm cu nădejde tare: înălţaţi pentru noi, păcătoşii, sfintele voastre rugăciuni către Dumnezeu şi cereţi de la bunătatea Lui toate cele de trebuinţă sufletelor şi trupurilor noastre: credinţă dreaptă, nădejde bună, dragoste nefăţarnică, bună credinţă neclintită, sporire în faptele cele bune, pace în lume, bună rodire a pământului, bună întocmire a văzduhului, sănătate trupurilor şi mântuire sufletelor.

Mijlociţi pe lângă Împăratul Ceresc pace, linişte şi bună rânduială pentru toţi binecredincioşii creştini. Păziţi-ne pe noi de tot răul, şi pe toţi dreptslăvitorii care la voi aleargă adumbriţi-i cu lucrarea harică a rugăciunilor voastre bineplăcute lui Dumnezeu şi toate cererile lor cele cu evlavie împliniţi-le.

Aşa, sfinţilor făcători de minuni, nu treceţi cu vederea rugăciunile noastre, ci mijlociţi pentru noi pururea către Domnul şi cu ajutorul vostru învredniciţi-ne să primim mântuirea cea veşnică şi să moştenim Împărăţia lui Dumnezeu, ca să slavoslovim iubirea de oameni cea negrăită a Tatălui şi a Fiului şi a Sfântului Duh, a lui Dumnezeu Celui în Treime închinat, în vecii vecilor. Amin”

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: