Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cea mai puternică rugăciune pentru bani, avere și îndeplinirea dorințelor!

Cea mai puternică rugăciune pentru bani, avere și îndeplinirea dorințelor!

Una dintre cele mai mari dorințe ale oamenilor de pretutindeni este să aibă bani. Cei mai mulți dintre noi considerăm că bogăția materială ne aducere fericirea. Însă, este total eronat. Este drept că banii ne facilitează opțiunile în viață. Ne putem face plăcerile și ne puutem crea un anumit efort.

Totuși, ceea ce ne face cu adevărat bogați este recunoștința. Sentimentul de mulțumire pentru că existăm și pentru ce avem este cel care crează mediul propice pentru abundență și prosperitate.

„Cere și ți se va da“ ne spune Biblia. Însă, ceea ce nu este adăugat acolo este modul în care trebuie să ceri pentru a primi. Căci noi întotdeauna primim ceva, dar de cele mai multe ori nu este ceea ce am sperat noi că vom primi.

O rugăciune spusă corect îți va aduce exact ce ai cerut. Nu lăsa loc de interpretări nici în viața de zi cu zi, nici în rugăciunea către Domnul.

Cea mai puternică rugăciune pentru bani, avere și îndeplinirea dorințelor!

Aceasta este cea mai puternică rugăciune pentru că înglobează toate elementele necesare. Prezintă recunoștință. Cere clar și concret. Manifestă credință în îndeplinirea dorinței. Exprimă modul în care se simte și își trăiește viața primind ce a cerut. La final, rugăciunea se încheie cu recunoștință ca și cum lucrurile ar fi fost materializate.

„Îți sunt recunoscător pentru prosperitate! Îți sunt recunoscător pentru bogăție! Încrederea mea în Tine Dumnezeu este absolută! Sunt copleșit de banii și darurile Tale! Îți mulțumesc din inimă pentru tot! AMIN!”

Acest tip de rugăciune se poate aplica pentru orice. Schimbă doar cuvintele cheie, însă păstrează modelul. Vei avea parte de sănătate, bogăție, iubire, iertare, vindecare, inspirație, creativitate și orice îți mai dorești.

Și dacă vrei să ți se îndeplinească dorințele mult mai repede, atunci ai nevoie de o rugăciune specială și foarte puternică, menită să atragă imdiat binele în viața ta.

Pentru a rosti cea mai puternică rugăciune de îndeplinire a dorințelor trebuie să stai în fața unei icoane a Fecioarei Maria, de preferat cu o lumânare sfințită în mână, și să rostești următoarea rugăciune:

„Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.

Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (aici se spune dorința).

Te implor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale.”

După ce ai terminat de rostit această rugăciune pentru îndeplinirea dorințelor, continuă cu „Tatăl nostru”, apoi cu rugăciunea:

„Bucură-te Marie, cea plină de Har, Domnul este cu Tine! Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecului tău care a născut pe Mântuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos. Sfântă Marie, Maica de Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre. Amin.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini