Redactia.ro
Home » TV » Cei doi nu se mai ascund! Andreea Bălan a primit un mesaj surprinzător din partea lui Tiberiu Argint, după ce a zis că îl așteaptă pe Moș Crăciun

Cei doi nu se mai ascund! Andreea Bălan a primit un mesaj surprinzător din partea lui Tiberiu Argint, după ce a zis că îl așteaptă pe Moș Crăciun

GALERIE FOTO (3)

Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu se mai ascund! Deși cei doi îndrăgostiți nu s-au mai afișat în mediul online, au decis să le demnostreze tuturor că formează un cuplu. Artista și noul ei iubit și-au asumat relația, chiar de Crăciun.

Andreea Bălan a primit un mesaj surprinzător din partea lui Tiberiu Argint

Andreea Bălan a postat o fotografie pe Instagram care i-a pus pe jar pe internauți. Însă, nu doar asta i-a atras pe fani, ci și comentariile delicioase dintre artistă și iubitul ei, Tiberiu Argint. Tberiu i-a lăsat Andreei un mesaj drăguț și haios, iar replica Andreei Bălan a venit imediat.

„Mosule 🎅🏻, te astept.
Vino doar cu sanatate multa si iubire ❤️✨
Craciun fericit si Sarbatori fericite tuturor!
Sa va aduca Mosul tot ce va doriti! 😘👩‍👧‍👧💥🎄🎼🗻🖖”, a scris Andreea Bălan în dreptul fotografiei cu ea, lângă brad.

„Eu vin dar nu mă mai face moș 🤣😜😘” i-a scris și Tiberiu Argint, artistei. Andreea Bălan i-a dat replica imediat. „@arginttiberiu Mosule ce tanar esti 😄😍”. 

Andreea Bălan a decis să își petreacă Sărbătorile alături de fetițele ei și alături de cei dragi. Vedeta a mărturisit, recent, că se simte mai liniștită ca niciodată și că este într-o perioadă bună a vieții sale.

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine.

N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a spus Andreea Bălan.

 

Cum s-au cunoscut Andreea Bălan și Tiberiu Argint

După despărțirea dureroasă de George Burcea, Andreea Bălan pare că iubește din nou ca o adolescentă. Tiberiu a fost bărbatul care i-a fost alături în cele mai grele momente ale vieții sale și nu a ezitat să arate acest lucru.

‘Andreea Bălan nu căuta un bărbat care să o consoleze, în niciun caz. Dar, l-a cunoscut pe Tiberiu Argint și între ei a fost o chimie. Apoi, din vorbă în vorbă, Andreea a fost cucerită de blândețea lui, dar și de faptul că, deși lucrează într-un mediu stresant, reușește să rămână copil, să se distreze, să uite de stres, iar felul lui tonic de a fi a fost pe placul ei’, au declarat surse din anturajul artistei pentru Wowbiz.

Andreea Bălan pare să fi fost cucerită de modul în care Tiberiu Argint se poartă cu nepoții săi, semn că iubește copiii.

,,Andreea Bălan a fost cucerită de felul în care Tiberiu Argint vorbește despre nepoții pe care îi are. E clar că iubește copiii, îi place să se joace cu ei, se pune la mintea lor, iar asta îi place Andreei când vine vorba de un bărbat. În plus, iubesc amândoi animalele, iar asta i-a apropiat și mai mult’, au mai spus prietenii Andreei.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: