Redactia.ro
Home » Știri » Cel mai inedit remediu împotriva tusei: siropul de bere! Îl prepari din două ingrediente

Cel mai inedit remediu împotriva tusei: siropul de bere! Îl prepari din două ingrediente

sirop de bere

Tusea nu îți  pace și nu știi ce remedii  mai încerci? Ei bine, după ce vei încerca acest sirop pe baza de bere, nu vei mai avea probleme cu tusea niciodată!

Tusea poate fi combătută cu siropul de bere

Principalele proprietăți nutritive ale berii sunt conturate prin conținutul sau bogat în vitamine, minerale și antioxidanți care provin din materiile prime și care împreună contribuie la o dietă sănătoasă. De asemenea, berea consumată cu moderație are efecte benefice asupra reducerii riscului de diabet, osteoporoză și boli cardiovasculare.

Antioxidanții sunt molecule care au capacitatea de a lega radicalii liberi (molecule dăunătoareproduși în procesele oxidative din corp. Conținutul de antioxidanți din bere este dublu față de cel din vinul alb (per porție, nu per 100 ml). Proprietățile antioxidanților au fost atent sutdiate de către specialiști. Între aceste proprietăți se numără și capacitatea lor de a combate tusea.

De ce ingrediente vei avea nevoie: 150 de grame de zahăr și aproximativ 500 de mililitri de bere.

Mod de preparare

Topește zahărul într-o tigaie până când capătă o nuanță maronie. Ia tigaia de pe foc și adaugă berea. Pune din nou tigaia pe foc și lasă amestecul  fiarbă la foc mic preț de 20 de minute.

Adulții pot consumă o lingură de sirop pe zi, iar copiii o lingurițăDupă numai 12 ore vei observa o îmbunătățire a situației, iar după 24 de ore tusea va deveni o amintire neplăcută!

Atenție! Consumul excesiv de bere are efecte nefaste

Consumul regulat de bere, în cantități peste măsură, poate determina corpul „să ceară” mai multe vitamine și minerale. Organismul are astfel nevoie de extra nutrienți, ca de exemplu vitamine din grupul B. Dieta de zi cu zi poate ajuta considerabil la satisfacerea acestei nevoie, dar organismul trebuie să lucreze mai mult pentru a le absorbi.

Alcoolul și somnul nu se prea intersectează! Studiile arată că persoanele care consumă cantități mari de bere adorm rapid, dar nu se odihnesc. Unii chiar pot suferi de insomnie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini