Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cel mai tare serial de pe Netflix. Utilizatorii platformei cer cu disperare al treilea sezon

Cel mai tare serial de pe Netflix. Utilizatorii platformei cer cu disperare al treilea sezon

Serialul Netflix care furori.

Serialul francez „Mortel” a devenit rapid un fenomen în rândul publicului român de pe Netflix, captivându-i pe telespectatori cu povestea sa supranaturală și intrigantă. Creat de Frederic Garcia, serialul a fost lansat pe platforma de streaming în noiembrie 2019 și, de atunci, a strâns un număr impresionant de vizualizări. Cu două sezoane deja disponibile, fanii așteaptă cu nerăbdare să afle dacă producătorii vor confirma existența unui al treilea sezon.

Povestea lui „Mortel”


Serialul îl urmărește pe Sofiane, un elev de liceu determinat să își găsească fratele mai mare, Reda, care a dispărut misterios. În căutarea lui, Sofiane întâlnește pe Victor, un coleg timid de la liceu. Viața lor ia o întorsătură neașteptată atunci când Sofiane intră în contact cu Obe, un zeu voodoo misterios, care le oferă un pact pentru a dezvălui misterul dispariției fratelui său. Prin acest pact, cei doi elevi obțin puteri supranaturale și decid să formeze o echipă pentru a investiga și rezolva o crimă în oraș.

Așteptările pentru al treilea sezon

După un prim sezon de succes, „Mortel” s-a întors în 2021 cu încă șase episoade noi, alimentând anticipațiile și dorința fanilor pentru mai mult. Mulți dintre aceștia exprimă pe platforme sociale și forumuri dorința de a vedea evoluția intrigantă a poveștii și dezvoltarea personajelor într-un al treilea sezon.

Un utilizator de pe Reddit a scris: „Dacă sunteți în căutarea unei emisiuni de crimă voodoo supranaturală misterioasă pentru adolescenți, uitați-vă la Mortel pe Netflix! Se cere neapărat și un al treilea sezon”.

„Mortel” s-a bucurat de succes datorită poveștii sale unice, personajelor bine conturate și amestecului de elemente supranaturale în contextul unei investigații criminale. Fanii așteaptă cu nerăbdare confirmarea pentru al treilea sezon și speră că serialul va continua să ofere momente captivante și intrigante.

Alte seriale care au captivat publicul român

În topul preferințelor telespectatorilor români se află și serialul „Fool Me Once”, care a depășit 37 de milioane de vizualizări și a ocupat prima poziție. Adaptat după romanul lui Harlan Coben, „Fool Me Once” a devenit o altă producție apreciată pentru povestea sa plină de suspans și mister. Cu toate că este format dintr-un singur sezon de 8 episoade, acest serial britanic continuă să captiveze publicul român și să stârnească interesul pentru producțiile de calitate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: