Redactia.ro
Home » TV » Filmul de pe Netflix pe care trebuie să îl vezi neapărat. A ținut cu sufletul la gura milioane de utilizatori

Filmul de pe Netflix pe care trebuie să îl vezi neapărat. A ținut cu sufletul la gura milioane de utilizatori

"Cine este Erin Carter?", noua miniserie de succes de pe Netflix. Tot ce trebuie să știi despre proiect

Netflix a devenit o platformă preferată pentru mulți iubitori de filme, iar unele producții ajung să devină rapid cele mai urmărite. În acest articol, vom explora un film de pe Netflix care a captat atenția publicului și a reușit să spargă topurile platformei. Acest film inspirat din evenimente reale promite să provoace o gamă variată de emoții și să te cucerească pe loc. Dacă ești în căutarea unei pelicule care să te impresioneze și să-ți ofere o experiență cinematică deosebită în acest weekend, trebuie să afli mai multe despre această producție specială.

„Lupta uitată” – Un film inspirat din realitate

Acest film a fost lansat în 2020 și de la început a cucerit inimile telespectatorilor, ocupând rapid poziții fruntașe în topul celor mai vizionate producții de pe Netflix. Cu o durată de 2 ore și 7 minute, această dramă îmbinată cu acțiune promite să ofere o experiență cinematografică captivantă.

Descoperă povestea din „Lupta uitată”

Filmul „Lupta uitată” prezintă momente dramatice din timpul celebrei bătălii de la Schelde, care a avut loc în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial (1939-1945). Povestea este ancorată în perioada istorică a celui de-Al Doilea Război Mondial, aducând în prim-plan personaje remarcabile interpretate de actorii Gijs Bloom, Jamie Flatters și Susan Radder. Aceștia aduc în viață un pilot de planor, un soldat nazist și o membră a Rezistenței, punând accent pe diverse perspective în mijlocul evenimentelor tragice.

Bătălia de la Schelde avea ca scop cucerirea râului Scheldt de către Aliați, iar operațiunea era condusă de canadieni. Această manevră era crucială pentru a permite accesul aliaților de la Anvers la portul Antwerp, transformându-l într-un punct de reaprovizionare vital pentru trupele angajate în război.

Detalii remarcabile din „Lupta uitată”

Filmul impresionează prin acuratețea tacticilor și echipamentelor militare folosite în acea perioadă, precum pușca Lee-Enfield și mitraliera ușoară Bren. Cu toate acestea, punctul central al peliculei îl constituie personajele care au jucat un rol crucial în câștigarea bătăliei de la Schelde.

Povestea din „Lupta uitată” se desfășoară în toamna anului 1944, înainte de desfășurarea operațiunii „Market Garden”. Filmul ilustrează complexitatea și riscurile implicate în manevra Aliaților de a elibera estuarul râului Scheldt, care era sub control german. Scenele de luptă sunt atât de realiste încât transmit cu precizie tensiunea și dificultatea situației de atunci.

Filmul „Lupta uitată” a avut un impact semnificativ, atrăgând peste 60,93 de milioane de ore de vizionare în primele 28 de zile de la lansare. Criticii au lăudat producția și au acordat scoruri perfecte, considerându-l una dintre cele mai bine realizate pelicule englezești din toate timpurile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: