Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cele 7 cadouri interzise. Nu le primi niciodată în casă. Vor aduce mare ghinion

Cele 7 cadouri interzise. Nu le primi niciodată în casă. Vor aduce mare ghinion

Cadouri

Dacă trebuie să faceți un cadou, trebuie să țineți cont că există mai multe lucruri pe care nu trebuie să le oferiți sub nicio formă. Iată care sunt acestea.

Ce nu trebuie să dai niciodată cadou

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat ce cadouri nu trebuie să dăm sub nicio formă, dar pe care nici nu trebuie să le primim pentru că ne vor aduce numai ghinion.

Primul lucru de pe listă, pe care nu trebuie nici să îl oferi și nici să îl primești este un ceas. Acesta anunță un semn rău, o separare sau chiar o despărțire.

Nici flori galbene nu trebuie să oferim, pentru că ele sunt simbolul geloziei și aduc ghinion. Nici cuțite nu ar trebuie să dăm vreodată cadou, pentru că ele „ne taie soarta”, după cum explică Lidia Fecioru. Dacă primim un cuțit, trebuie să dăm un ban înapoi.

„S-a înrădăcinat în timp că un lucru oferit cadou aduce bucurie sau necaz. De mult timp, a fost cunoscut faptul că darurile pot purta nu numai bucurie, dar şi energii negative. Există cele şapte cadouri care nu pot fi acceptate, pentru că aduc ghinion şi boli”, a spus Lidia Fecioru.

Un alt lucru ce nu ar trebui dat cadou niciodată este o oglindă, pentru că aceasta înseamnă că ne este furată energia și frumusețea.

La fel, nici vasele date cadou nu ar trebui acceptate.

„Vase şi farfurii nu trebuie să fie date prietenilor sau surorilor. Împreună cu ele preiei, involuntar, problemele, durerile şi bolile. La fel, în schimbul lor, trebuie să se dea o monedă.

Şi vasele mari (precum fructierele, salatierele) trebuie să fie date foarte atent. Un astfel de cadou poate duce la scăderea sănătăţii şi poate distruge planurile pentru viitor. Obligatoriu, trebuie să pui ceva în ele”, mai spune Lidia Fecioru.

Mare grijă și cu portofelele, gențile și ruscacurile date cadou. Acestea trebuie neapărat să conțină o sumă de bani, pentru ă altfel furăm bogăția celuia căruia i le oferim.

Și perlele atrag ghinion și energie negativă, așa că de aceea trebuie să purtăm mereu perlele cu ceva. „La perle, trebuie să ştiţi că nu se poartă una singură. Dacă aveţi inel cu o perlă, nu-l purtaţi singur”, spune Lidia Fecioru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: