Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Lidia Fecioru și-a părăsit soțul chiar în noaptea nunții. Poveste impresionantă

Motivul pentru care Lidia Fecioru și-a părăsit soțul chiar în noaptea nunții. Poveste impresionantă

Motivul pentru care Lidia Fecioru și-a părăsit soțul chiar în noaptea nunții. Poveste impresionantă

Lidia Fecioru este un cunoscut energo-terapeut. Lumea o îndrăgește și îi căută cu interes sfaturile, însă puțini știu ce poveste ascunde. Femeia are o poveste de viață impresionantă, cu multe urcușuri și coborâșuri.

Motivul pentru care Lidia Fecioru și-a părăsit soțul

Lidia Fecioru nu a avut tocmai o viață amoroasă de succes. Astrologul a trecut prin nu mai puțin de trei mariaje, care nu s-au soldat tocmai cu acel visat „happy-end”. Primul dintre ele a lăsat cicatrici adânci în sufletul Lidiei Fecioru, fiind înșelată chiar înainte de căsătorie.

Lidia Fecioru a povestit că prima oară s-a căsătorit la 18 ani și că deși era o poveste de iubire ca-n basme, sfârșitul a fost tragic. Pesemne, chiar în noaptea nunții, Lidia Fecioru a aflat că soțul ei i-a fost infidel și că a lăsat o altă femeie însărcinată.

Povestea impresionantă a LidieI Fecioru

Lidia a mărturisit că adevărul crunt a ieșit la iveală după ce amanta soțului ei a căutat-o pentru a-i spune acest lucru. „Prima mea relaţie s-a terminat la o lună după căsătorie! Am plecat în noaptea nunţii acasă. Ne-a despărţit o altă femeie, care a venit mai însărcinată ca mine. A venit şi mi-a spus că ea nu vrea să mi-l ia, dar să ştiu că vor avea un copil. Eu nu sunt zgârcită şi i l-am dat”, a dezvăluit Lidia Fecioru, într-un interviu acordat celor de la „Star Chef” de la Antena Stars.

Lidia a menționat și că nu a stat prea mult pe gânduri după cele întâmplate și a pus punct mariajului ei. „Fără scandal, fără nimic. I-am spus că nu pot să accept să fiu trădată la 18 ani.”, a mai povestit femeia.

Loading...