Redactia.ro
Home » TV » Cine este Lidia Fecioru. Ce studii are și cum îi ajută pe oamenii care vin la ea la cabinet

Cine este Lidia Fecioru. Ce studii are și cum îi ajută pe oamenii care vin la ea la cabinet

Cine este Lidia Fecioru. Ce studii are și cum îi ajută pe oamenii care vin la ea la cabinet

Cine este Lidia Fecioru. Ce studii are și cum îi ajută pe oamenii care vin la ea la cabinet. Românii o cunosc din zecile de emisiuni în care este invitată la postul de televiziune Antena 3.

Lidia Fecioru se intitulează bioenergoterapeut şi parapsiholog. La bază a făcut Facultatea de Medicină de la Chișinău, după care a lucrat pentru puțin timp ca medic legist, iar mai apoi, la departamentul de crimă organizată. Vedeta Antena3 a declarat în urmă cu mulți ani într-un interviu că pe parcursul anilor de facultate simțea că ea a mai învățat o dată acele materii. Pe lângă asta, în joburile pe care le-a avut nu s-a simțit deloc în largul ei.

Întâmplarea a făcut ca ea să-și descopere meseria după ce i s-a făcut astrograma. A aflat că de 3 vieți se ocupă cu asta.Impresionată de cele aflate a plecat la Moscova unde a studiat parapsihologia. În 1991 s-a întors în România și și-a deschis un cabinet de bioterapie şi de medicină alternativă. În ultimii ani, Lidia Fecioru face echipă bună cu Mihai Voropchievici și împreună participă la emisiunea parapsihologică Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Ce este bioenergoterapia și cum îi ajută Lidia Fecioru pe oamenii care vin la ea la cabinet

Bioenergoterapia este o știință controversată care se bazează pe faptul că bolile provin din dezechilibre energetice și din goluri de energie. Se consideră că persoanele cu diferite afecțiune grave pot fi tratate prin această practică. Practicanții bioenergoterapeuți lucrează cu chakre, centri energetici şi meridiane energetice, pentru a corecta diverse dezechilibre energetice din corpul pacientului. Medicii sunt sceptici cu privire la aceste practivi. Nu a fost devodit științific că aceste metode ajută la vindecarea bolilor.

De-a lungul anilor oamenii au fost înșelați de așa-ziși tămăduitori care în schimbul unor sume de bani promiteau că bolile grele vor dispărea. Lidia Fecioru a făcut lumină cu privire la acest aspecte. Vedeta a declarat că bioenergoterapia nu are puterea să vindece chiar orice boală, însă ajută foarte mult. Ea își ajută pacienții să scape de oboseală, stres, să prevină îmbolnăvirea, dar și să vinedece unele afecțiuni mai grave.

„Oamenii trebuie să înțeleagă că bioterapia ține de terapia cu energie umană. Transformăm energia omului în energie pozitivă. Bioenergia recționează excepțional pe funcționalitate. Să spunem că există un nodul tiroidian, tiroida funcționează anapoda. (…) Bioterapia funcționează perfect la chestia asta”, a mărturisit aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: