Redactia.ro
Home » TV » Cine este, de fapt, Mihai Voropchievici. Ce pregătire are și cum a ajuns celebru

Cine este, de fapt, Mihai Voropchievici. Ce pregătire are și cum a ajuns celebru

Cine este, de fapt, Mihai Voropchievici. Ce pregătire are și cum a ajuns celebru

Cine este, de fapt, Mihai Voropchievici. Ce pregătire are și cum a ajuns celebru. Apare des la televizor și este recunoscut ca fiind unul dintrei cei mai buni numerologi din România.

Des văzut pe Tv la Antena 3 alături de Lidia Fecioru la emisiunea Adevăruri ascunse, Mihai Voropchievici este numerolog. A studiat arte divinatorii- astrologie, numerologie, chiromantie și cartomantie. În vârstă de 71 de ani este căsătorit și tatăl a trei copii: două fete și un băiat. Este o persoană credincioasă, după cum spune chiar el însăși:

„Eu cred în Dumnezeu! Eu nu contest credința. Ceea ce contest sunt poate preoții. Sunt unii preoți cu har, alții… de dar. Pe aceștia din urmă îi contest…”

Nu crede în superstiții, dar în fiecare dimineață încearcă să evite să se dea jos din pat cu piciorul stâng primul. A publicat cartea „Numerele, zodiile și sănătatea”. În acest volum explică pe înțelesul tuturor tainele meseriei sale, meserie străveche care încă este foarte căutată și de care multe persoane se interesează.

Este o persoană discretă însă, a povestit la un moment dat despre un episod neplăcut din viața sa. Numerologul a fost sunat și amenințat. Motivul este uimitor.

„Pe 31 decembrie 2017 am primit un telefon cu număr ascuns. Am primit o mulțime de felicitări la adresa mamei că nu a nins atunci când am prognozat eu. Era un pretext, apoi a trecut la amenințări. Zicea că vine să-mi spargă capul cu un ciocan…”.

De altfel, numerologul Mihai Voropchievici a făcut o previziune sumbră despre România anului 2020.

„Anul 2020 este un an universal patru și aduce austeritate, măcar în prima parte a anului. Situația se va schimba abia la începutul verii! Recompensele le primim din a doua jumătate a anului”, a spus Voropchievici la Antena 3. Potrivit lui Mihai Voropchievici, 2020 este un an în care guvernele trebuie să ia niște hotărâri destul de drastice și nemulțumitoare pentru popor. 2020 e an de temelie pentru următorii cinci ani. Roadele anului 2020 se culeg abia în 2025, spune numerologul Mihai Voropchievici, potrivit Antena 3. În 2020 trebuie să fiți atenți la job, sănătate și relaționare”, mai spune el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: