Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cele 7 linii din palmă care îți ghidează viața. Mihai Voropchievici îți dezvălui care e destinul tău

Cele 7 linii din palmă care îți ghidează viața. Mihai Voropchievici îți dezvălui care e destinul tău

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit recent la Antena 3 care sunt cele șapte linii din palmă care ne influențează viața. Chiromantia, cunoscută și sub denumirea de citit în palmă, este o practică străveche ce a luat naștere în India și s-a răspândit în întreaga lume.

În România, chiromantia a fost introdusă de către indieni, iar astăzi, mulți oameni apelează la această artă pentru a afla mai multe despre destinul lor.

Cele 7 linii din palmă care îți ghidează viața

Chiromantia, arta de a citi liniile din palmă, presupune identificarea și interpretarea unor semne specifice care dezvăluie trăsături de caracter, potențialul și destinul unei persoane.

Primul pas în chiromanție este determinarea mâinii dominante, care poate fi diferită de mâna nondominantă. De obicei, mâna dominantă este cea care este utilizată mai frecvent și prezintă detalii mai clare despre viața și personalitatea individului.

1. Linia Vieții

Linia vieții este una dintre cele mai cunoscute și importante linii din palmă. Aceasta pornește de sub degetul arătător și se întinde spre încheietura mâinii. Lungimea și grosimea acestei linii variază de la o persoană la alta. O linie a vieții groasă și bine conturată indică o persoană plină de energie și rezistență, în timp ce o linie slab conturată poate sugera o predispoziție la probleme de sănătate și o capacitate redusă de a face față stresului.

2. Linia Capului

Linia capului împarte palma în două și este responsabilă de arătarea capacităților intelectuale și de gândire ale unei persoane. Aceasta poate fi lungă sau scurtă, clară sau discontinuuă. O linie a capului bine definită indică o minte clară și abilități cognitive puternice. Dacă linia capului se suprapune cu linia vieții, aceasta poate sugera o lipsă de încredere și negativitate.

3. Linia Inimii

Linia inimii începe din partea inferioară a degetului mic și se întinde spre degetul arătător. Aceasta reflectă capacitatea unei persoane de a iubi și de a oferi afecțiune. O linie a inimii lungă și bine conturată sugerează o natură afectuoasă și pasională, în timp ce o linie scurtă poate indica o anumită răceală emoțională.

4. Linia Destinului

Linia destinului, care poate fi prezentă sau absentă, traversează palma vertical. Aceasta reflectă aspecte ale vieții care sunt predestinate. O linie a destinului bine definită și groasă sugerează că viața persoanei va fi plină de realizări și succes, în timp ce o linie subțire sau inexistentă indică o natură independentă și un spirit liber.

5. Linia Banilor

Linia banilor se găsește sub degetul inelar și poate varia în lungime și contur. Dacă această linie este bine definită, persoana va avea parte de succes financiar și posibile moșteniri. În schimb, absența liniei banilor sugerează că persoana nu este orientată spre aspectele materiale ale vieții.

6. Linia Căsătoriei

Linia căsătoriei, situată sub degetul mic, poate oferi indicii despre relațiile și viața matrimonială a unei persoane. Acesta poate apărea sub forma unei linii simple sau a unei cruci ori steluțe. De asemenea, linia căsătoriei poate fi verificată și la degetul arătător pentru a obține informații suplimentare.

7. Linia Dragostei

Această linie indică probabilitatea de a fi apreciat și popular printre persoanele de sex opus și poate reflecta, de asemenea, cât de puternice sunt abilitățile tale de comunicare. Linia își are originea la baza liniei destinului.

Dacă ai două sau mai multe linii care pornesc din puncte diferite, aceasta sugerează că ai un potențial considerabil de a atrage popularitate printre persoanele de sex opus. O linie clară și dreaptă sugerează că vei fi profund iubit de partenerul tău.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: