Redactia.ro
Home » Horoscop » Cele două zodii lovite de GHINION în luna septembrie 2023. Aceşti nativi vor avea mari bătăi de cap!

Cele două zodii lovite de GHINION în luna septembrie 2023. Aceşti nativi vor avea mari bătăi de cap!

astre

Astrologii ne anunţă că prima lună de toamnă este una a concluziilor și clarificărilor. E timpul pentru ca fiecare zodie să analizeze rezultatele schimbărilor și deciziilor din ultimele trei luni.

Se pare că în această toamnă toți nativii vor avea parte de momente neașteptate, iar prima lună de toamnă le aduce zodiilor atât oportunități de a progresa, cât și noroc la bani. Care sunt cele două zodii ghinioniste din luna septembrie?

Gemeni

Dinamica vieții de familie se suprapune cu cea profesională într-un ritm în care acești nativi se văd nevoiți să găsească un echilibru pentru a nu fi copleșiți. Revenirea lui Mercur în mers direct îi ajută să descurce multe situații ambigue și să-și clarifice poziția în raport cu ceilalți.

Este posibil ca acești nativi să se despartă de persoana iubită, pentru că ies la iveală detalii pe care partenerul a tot încercat să le ascundă, dar fără succes. Gemenii nu pot trece peste infidelitate sau trădare, așa că, vor decide să pună punct relației.

Atunci când formează un cuplu, acești nativi se implică în relație și vor ca partenerul să facă la fel, fără să aibă mai apoi surpriza de a afla lucruri care pot afecta legătura. La fel de posibil este ca Gemenii, după un astfel de episod, să se gândească să revină la o fostă iubire, simțind că așa vor trece peste despărțire.

Fecioară

Deciziile pe care le iau în luna septembrie sunt importante pentru că au efect pe termen lung și le deschide un nou capitol din viața lor. Pe lângă faptul că se desprind de influențe negative și de un mod de gândire neproductiv, descoperă că sunt capabili să facă mult mai multe lucruri decât și-ar fi imaginat.

Probabil vă veți confrunta cu o creștere a cheltuielilor și va trebui să vă împrumutați pentru a vă îndeplini angajamentele sau pentru a vă satisface nevoile. Acest lucru vă poate destabiliza în mod serios bugetul. Astrele te avertizează că aceasta nu este o lună bună pentru a începe o nouă afacere sau a face alte investiții mari, pentru ca totul să îți meargă bine.

Se poate ca acești nativi să își piardă locul de muncă, deși au încercat să facă totul pe placul superiorilor. Pentru Fecioare, cariera este extrem de importantă și vor avea impresia că este sfârșitul lumii dacă vor fi concediați.

În septembrie 2023, Fecioarele vor avea de învățat că pot să se descurce de minune chiar și atunci când pare că nimic nu este cum își doresc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: