Redactia.ro
Home » Horoscop » Cele mai cheltuitoare şase zodii. Dacă te „combini” cu ele, ai grijă la bugetul casei!

Cele mai cheltuitoare şase zodii. Dacă te „combini” cu ele, ai grijă la bugetul casei!

zodii

Ai mare grijă pe cine îţi alegi ca partener de viaţă, pentru că zodiile cheltuitoare nu vor aprecia niciodată banii, ci ceea ce pot cumpăra cu ei. Vărsătorul, Săgetătorul sau Peștii se vor număra mereu printre zodiile cheltuitoare.

De ce? Pentru că ei sunt oamenii experiențelor, ai trăirilor și senzațiilor de moment pe care le pot trăi la maxim satisfăcându-și micile capricii.

Zodiile cheltuitoare

  • Berbec
  • Gemeni
  • Rac
  • Balanță
  • Săgetător
  • Vărsător
  • Pești

Berbec

Nativul Berbec se numără printre cei mai risipitori din tot zodiacul. Dacă vede ceva ce îi place foarte mult și își permite să îl cumpere, îl cumpără pe loc, fără să clipească.

Gemeni

Zodia Gemeni se numără și ea printre zodiile cheltuitoare. Oricât ar fi de atenți cu alegerile lor, Gemenii sunt în stare să risipească banii pe gadgeturi scumpe, obiecte de lux, vacanțe lungi și costisitoare.

Rac

Nativul Rac adoră să cheltuiască banii altora. Dacă poate profita de banii părinților, ai fraților sau ai soților, va profita din plin. Racii investesc mulți bani în casele lor și în confortul și educația copiilor.

Balanță

Nativul din Balanță este norocos în viață, este inteligent și descurcăreț, astfel că ajunge adesea să se bucure de o situație materială bună. El face economii din când în când, dar cheltuiește mult.

Săgetător

Nativul Săgetător este genul de om care face bani din întâmplare. O afacere norocoasă sau o colaborare bună îi poate aduce bani mulți pentru scurt timp. Iar când are bani, Săgetătorul îi cheltuie pe toți.

Vărsător

Nativul Vărsător are o mare meteahnă: îi place să aibă lucruri noi, moderne, inedite, deosebite de ale tuturor. Dacă își permite cât de cât, dacă poate lua credite de pe la bănci va fi mereu tentat de ultimul model de telefon, de cel mai performant televizor sau de gadgeturi scumpe în bucătărie.

Pești

Nativii Pești sunt cheltuitori și cu greu reușesc să pună niște bani deoparte, doar dacă îi forțează familia. În rest, cheltuiesc tot ce câștigă. În primul rând sunt atrași de tot felul de lucruri rare, artistice, estetice, cărți, icoane, tablouri… le plac experiențele inedite, călătoresc mult, petrec zile în șir la mare, în drumeții și sejururi scumpe.

Dacă te regăseşti în cele descrise, înseamnă că ai putea fi unul dintre semnele zodiacale care depăşesc limita. Din fericire, astrologia te poate ajuta să îţi dai seama la timp şi să îţi salvezi ultimii bănuţi pe care ai în buzunar.

În cazul în care, lună de lună, rămâi fără bani în buzunar, probabil că-i cheltuieşti iresponsabil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: