Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cele mai frumoase culori pentru vopseaua de păr

Cele mai frumoase culori pentru vopseaua de păr

Cele mai frumoase culori pentru vopseaua de par

Atunci când vrei să îți vopsești părul, alegerea unei vopsele de păr poate fi una chiar dificilă, având în vedere că pe piață există atât de multe variante de vopsea. Mai mult, trebuie să te documentezi care este cea mai bună marcă de vopsea de păr, care este vopseaua potrivită pentru tipul tău de păr și dacă să te vopsești acasă sau la salon.

În fiecare iarnă, pe măsură ce trăim viața sub multe straturi de haine, ne bazăm pe aspectul părului, fiind și singura porțiune pe care o lași neacoperită, pentru a ne scoate din acea monotonie.

În ceea ce privește culorile, paleta pentru acest an este una mai cladă și în nuanțe deschise. Ciocolatiu bogat, neutru sau arămiul deschis vor fi cele mai folosite nuanțe de păr. De asemenea, se poartă foarte mult tonurile strălucitoare funky, precum albastru, violet și roșu aprins, însă stilistul sugerează că ar trebui să lăsăm rădăcinile cât mai naturale și să punem culoare doar pe lungime.

De ce vopsea de păr profesională versus comerț?

Orice stilist îți va spune că vopseaua din comerț nu se compară cu cea profesională. Deși vopseaua de păr din comerț conține oxidanți mult mai puternici, nu rezistă pe păr la fel de mult precum o vopsea profesională. Vopseaua de păr profesională are un pigment mai bun, pătrunde puternic în firul de păr, ceea ce îi mărește rezistența culorii în timp. În plus, vopseaua de păr profesională are și factor de protecție.

Experții îți recomandă să folosești o vopsea profesională mai ales atunci când vrei să îți deschizi culoarea părului cu mai mult de două nuanțe.

Comparativ cu vopseaua de păr din comerț, vopseaua profesională de păr este disponibilă într-o gamă mult mai variată de nuanțe, ceea ce îți va permite să obții culoarea dorită.

Așadar, chiar dacă alegi să te vopsești singură acasă, optează pentru o vopsea profesională de păr pentru a avea un rezultat similar cu cel de la salon.

Care sunt cele mai frumoase culori de vopsea de păr? Grea întrebare, deoarece cu toţii suntem foarte diferiţi şi nu ni se potrivesc aceleaşi lucruri. În funcţie de fizionomie, culoarea ochilor sau a pielii, va trebui să alegem vopseaua de păr perfectă.

Rădăcini pământii

Acest aspect este ideal pentru brunetele naturale care iubesc blondul și decolorarea; rădăcinile crescute sunt din nou la modă.

Caramel

Șuvițele drăguțe, vopsite cu elemente evidențiate pot încălzi șuvițe maro simple.

Blonde Roast

Vrei să te faci blondă, dar să păstrezi o anumită căldură? Nuanța de blond aleasă de J.Lo arată minunat pentru tonurile medii ale pielii.

Ciocolata calda

Buclele adânci și întunecate ale lui Megan Fox își iau dimensiunea din câteva șuvițe subtile de maro-ciocolată. Dacă pielea ta este într-un ton neutru, această tehnică poate face părul închis mai ușor de purtat.

Blond cremos

Dacă ți-ai luat câteva luni de pauză de la dispozitivele de styling cu caldură și părul tău a devenit ceva mai sănătos și mai puternic, este timpul să te vopsești blondă. Cere-i stilistului tău un blond strălucitor și cremos, dar nu platinat.

Pe esteto.ro găseşti toate aceste nuanţe de vopsea de păr, dar şi o mulţime de reduceri cosmetice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: