Redactia.ro
Home » Știri » Cele mai frumoase mesaje și felicitări de „La mulți ani!” de Sfântul Andrei

Cele mai frumoase mesaje și felicitări de „La mulți ani!” de Sfântul Andrei

Mesaje de Sfântul Andrei 2023. Cele mai frumoase urări

Iată o serie cu cele mai frumoase mesaje și felicitări de „La mulți ani!” de Sfântul Andrei, ocrotitorul României si apostolul care a răspândit creștinismul pe teritoriul țării noastre. Este o zi de sărbătoare în special pentru cei care își celebrează astăzi acest nume sfânt, un prilej de bucurie și de a fi alături de cei dragi.

Cele mai frumoase mesaje și felicitări de „La mulți ani!” de Sfântul Andrei

De la clasicul și simplul „La mulți ani de Sfântul Andrei”, până la urările mai lungi și mai complexe, mai personale și subiective. Urări de „la mulți ani” există cu duiumul sau pot fi inventate pe loc, în funcție de imaginația fiecăruia.

  • „Apostulul Andrei să te aibă în pază, să îţi aducă liniște în suflet şi să fie întotdeauna cu tine! La mulţi ani!”.
  • „De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o sa ti le pui. La mulți ani!”
  • „Dragă Andrei/Andreea, de ziua numelui tău îți dorim un sincer la mulți ani, să ai parte de mulți bani, sanatate și voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!”
  • „Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul Andrei, al cărui nume îl porți, să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La mulți ani!”.
  • „Îți urez la mulți ani pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Andrei, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și numai bucurii și liniște interioară”.
  • „Îți urez ca sărbătoarea Sfântului Andrei să îți aducă o viață curată, frumoasă, plină de bucurii și dragoste. La mulți ani, Andreea/Andrei!”
  • „Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasa precum o grădina plină cu flori. La mulți ani, Andreea!”
  • „La mulți ani! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața. Fie ca viața ta să fie senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să țină o viață!”
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: