Redactia.ro
Home » Știri » Cele mai grele momente din viața lui Florin Salam. Se teme sau nu de moarte

Cele mai grele momente din viața lui Florin Salam. Se teme sau nu de moarte

Florin Salam este unul dintre artiștii din România care nu a avut deloc o viață ușoară. „Regele manelelor”, așa cum îl știu mulți, a trecut prin mai multe greutăți de-a lungul vieții. Iată care au fost cele mai grele momente din viața lui Florin Salam.

Cele mai grele momente din viața lui Florin Salam

Florin Salam nu a avut o viață ușoară. Acest lucru a fost confirmat de el însuși. Manelistul a fost invitat la podcastul lui Damian Drăghici în urmă cu mai multe luni și a făcut unele mărturisiri dureroare și emoționante, care i-a uimit pe fanii lui. Artistul și-a deschis sufletul și a vorbit despre greutățile din viața sa. Pierderea soției, tatăl și ulterior a fratelui l-au marcat atât de mult încât nimic nu i se mai pare greu în viață, a povestit chiar el.

Florin Salam, despre durerea de a-și pierde prima soție: O lună am stat închis într-o cameră

„Primul moment greu în viață a fost când mi-am pierdut mama copiilor mei. Nu știu dacă pot să descriu. Am crezut că am dispărut și eu. Mă uitam pe un geam și nu puteam să cred. Deja durerea era, dar nu știam ce fac eu. Nu știam ce să fac, cum să fac primul pas. Atunci am înnebunit. O lună de zile am stat închis într-o cameră. Norocul meu că am o cameră cu saună, baie, tot și acolo am stat. Mi-au pus ca la pușcărie mâncare, nu voiam să văd pe nimeni. M-am gândit apoi că trebuie să mă întăresc pentru copii.
Am mințit copiii că e în străinătate să cumpere mobilă. Și atunci voiau să cheme un psiholog ca să îi pregătească. Și am zis nu, le zic eu. Și a trebuit să mă întăresc să pot să dezbat subiectul cu ei.”, a povestit Florin Salam în podcastul lui Damian Drăghici.

Dramele au continuat pentru manelist. Și-a pierdut tatăl, apoi fratele

„Mi s-a întâmplat una după alta și de-asta nu am mai putut să cânt. Nu am mai ajuns la cântări din cauza psihicului. Greu a fost și cu tata și cu fratele. Astea sunt de nedescris. Dumnezeu e bun cu noi și ne învață cum să trecem peste.”, a mărturisit artistul, în același podcast.

Florin Salam se teme de moarte. A recunoscut chiar el

„Regele manelelor” a spus că se teme de moarte, iar cele mai dese gânduri negative le are atunci când trece prin stări proaste.
„Am trecut prin ce am trecut și m-am săturat de probleme. Vreau să am copiii sănătoși să nu mai am frica asta. Am momente când mi-e frică de moarte și îmi pare rău că spun vorba asta. Asta se întâmplă când am stări proaste.(…) Nu e bine, trebuie să merg pe la biserică, simt eu că nu e bine să am frica asta. Apoi îmi dau putere singur: păi nu e fratele meu acolo, de ce îmi mai e frică?”, a mai spus Florin Salam, în podcastul lui Damian Drăghici.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: