Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cele mai interesante jocuri de păcănele?

Cele mai interesante jocuri de păcănele?

Păcănele sunt printre, dacă nu chiar cele mai distractive și interesante jocuri de pe piață la care au acces cele mai multe persoane. Tocmai de aceea, creatorii acestor jocuri trebuie să vină în permanență cu alte modificări și alte caracteristici care să le facă jocurile să fie și mai atractive pentru împătimiții de păcănele. Și asta se poate vedea poate cel mai bine în căutările de păcănele gratis pe care mulți jucători le fac pentru a alege ce vor să joace. Aceștia folosesc astfel de căutări pentru a vedea ce mai este nu pe piață și pentru a se acomoda cu sistemele de joc ale noilor păcănele înainte de a le juca folosind bani adevărați.

Printre cele mai populare păcănele gratis se numără Shining Crown. Lansat în 2016, jocul a ajuns deja celebru atât în rândurile jucătorilor de la noi din țară cât și peste hotare. Creat de deja legendarii oameni de la EGT, jocul este unul cât se poate de ușor de recunoscut datorită graficii inconfundabile. Folosind 5 role a cate 3 simboluri fiecare, jocul are 10 linii de plată fixe. Astfel, deşi combinațiile de simboluri, sunt considerabil mai puține decât în cazul altor păcănele, posibilitatea câștigurilor este mai mare. În plus, jocul beneficiază de o serie de bonusuri care le permite jucătorilor să își sporească câștigurile considerabil. După cum îi spune și numele, cel mai important simbol este cel al coroanei, care pe lângă factorul de câștig asociat, are și posibilitatea de a înlocui alte simboluri și de a crea noi combinații câștigătoare.

Un alt joc aflat în topul celor de păcănele gratis este Extra Chili Megaways. Jocul este unul cu un concept total schimbat fata de sloturile obișnuite. Pe lângă grafica mult superioară altor jocuri, și a poveștii din spatele personajelor și a atmosferei din acesta, jocul oferă un număr imens de linii de câștig. Mai exact, exista 117649 de astfel de linii, aplicabile celor 7 coloane, fiecare având câte 7 simboluri. În plus, distracția este completată de faptul că aspectul coloanelor este mult schimbat fata de cele clasice. Mărimea simbolurilor nu este standard, în plus existând și spații care oferă simboluri fără însă a face parte din vreo coloana. Astfel, jucătorul are mult mai multe șanse de câștig și se poate distra încercând să facă cele mai bune combinații posibile. Jocul, deşi unul cât se poate de atractiv pentru jucători, nu este tocmai unul pentru începători. Deşi poate rata mare de câștig și volatilitatea crescute îi pot atrage pe novice, mecanica jocului s-ar putea să fie uneori prea complicate pentru aceștia.

Tot în rezultatele căutărilor de păcănele gratis se găsește și Dice&Roll. Acest slot reunește două din cele mai importante simboluri ale jocurilor de noroc: pacanelele și zarurile. Pe lângă mecanica jocului, care este una cât se poate de tradițională, cu 5 coloane a cate 3 simboluri, și cu 10 linii fixe premiere, jocul se deosebește de altele prin faptul că oferă o grafică de invidiat. Cei de la EGT au dedicate mult timp creării unei atmosfere deosebite pentru toți cei care folosesc jocul. În plus, acesta este perfect pentru jucători mai noi, care vor să acumuleze mai multă experiență înainte de a trece la jocuri mai complicate sau la pariuri pe bani adevărați. În afară de acest lucru, jocul este unul cât se poate de distractiv, având funcții multiple, dincolo de combinațiile de simboluri în sine, cea mai populară dintre acestea fiind probabil cea de dublaj a sumelor câștigate. Bazată pe intuiție și pe viteză de reacție, această funcție este una cât se poate de îndrăgită de jucătorii de pretutindeni.

Pentru cei care vor să descopere și puțină istorie pe lângă păcănele gratis, jocul Versailles Gold este jocul perfect. Inspirat de faimosul palat și de curtea regală franceză care l-a ocupat odată cu accederea la tron a Regelui Soare, jocul aduce în fața oricui este interesat simbolurile regalității franceze și a jocurilor de noroc clasice. Astfel, jucătorul are posibilitatea să descopere noi informații despre acea epocă și să se lase purtat de decadența ei cu fiecare rotire a celor 5 coloane fiecare având câte 3 simboluri, și la fiecare combinație obținută pe cele 10 linii fixe de câștig. Designul este ceea ce atrage cel mai mult la acest joc, însă mecanica simplă este ceea ce poate ajuta pe oricine este interesat de astfel de păcănele să dobândească experiența necesară pentru a avansa spre alte jocuri și mize.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini