Redactia.ro
Home » TV » Cele mai mari roluri ale Angelinei Jolie. Filmele care i-au cucerit pe fani

Cele mai mari roluri ale Angelinei Jolie. Filmele care i-au cucerit pe fani

Angelina Jolie

Angelina Jolie este o actriță care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Frumoasa de la Hollywood a jucat în nenumărate filme și a primit chiar și un Oscar, pentru prestația sa din Girl Interrupted.

Dacă ești un fan al Angelinei Jolie, am întocmit o listă cu cele mai bune filme în care a jucat actrița, pe care merită să le vezi!

Cele mai bune filme cu Angelina Jolie

Amelia Donaghy – The Bone Collector

În acest film, vedeta joacă rolul unui detectiv, care este pus în dificultate din cauza unui criminal în serie pe care trebuie să îl prindă.

Superiorul ei, Lincoln Rhyme, jucat de Denzel Washington, nu se poate mișca din pat din cauza unui accident. Aceasta trebuie să își asume mai multe responsabilități decât arată fișa postului, iar tensiunea este la maxim.

Sara „Sway” Wayland – Gone In 60 Seconds

Este tot un film de acțiune, în care joacă și Nicolas Cage. Angelina Jolie interpretează rolul unei hoațe de mașini. Alături de gruparea condusă de Memphis Raines, ea trebuie să fure 50 de mașini în doar 96 de mașini.
Maleficent

Un rol cu totul diferit, acum personajul negativ dintr-un film Disney. Filmul s-a transformat chiar într-o serie cu același nume. Primul dintre acestea explică de ce Maleficent a devenit personajul negativ și cum, de fapt, ea are suflet bun și o protejează pe prințesa Aurora.

Tigress – Seria Kung Fu Panda

În aceste filme, Angelina Jolie joacă rolul uneia dintre cele mai bune luptătoare de kung-fu din tot regatul. Mai mult decât atât, ea este favorita pentru câștigarea cursei ce îl desemnează pe cel mai bun luptător. Cum toți cei cunoscuți ei sunt în pericol, ea trebuie să se asocieze cu Po (Jack Black) pentru a câștiga lupta.

Lara Croft

În această serie de filme în care o interpretează pe Lara Croft, care era destinată, inițial, jocurilor video, Angelina Jolie reușește să transforme cu adevărat un personaj. Aceasta a devenit una dintre favoritele publicului și mai mult decât atât, filmul cu acest nume a fost unul dintre cele mai văzute ale anului 2000.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: