Redactia.ro
Home » Știri » Cele mai neinspirate spoturi de campanie la alegerile locale din 2020

Cele mai neinspirate spoturi de campanie la alegerile locale din 2020

GALERIE FOTO (2) Alegeri locale

Alegerile locale din 2020 vor începe în scurt timp, iar candidații au încercat deja în toate felurile posibile să se promoveze, pentru a câștiga interesul alegătorilor, sporindu-și astfel șansele de a deveni primar. Iată care sunt cele mai neinspirate spoturi de campanie de la aceste alegeri locale.

Spoturi de campanie neinspirate

Sunt o mulțime de candidați pentru postul de primar, dar unii dintre ei au avut niște spoturi de campanie nu prea inspirate. Iată câteva dintre ele!

Daniel Băluță, candidat din partea PSD pentru Sectorul 4 al Capitalei, are un spot de campanie în care vorbește despre Piața Sudului și despre cum ar moderniza-o. Iată ce spune acesta:

„Piața Sudului, pentru toate vârstele și gusturile. Și, foarte important, adaptată cu rampă pentru acces facil al persoanelor cu dizabilități ori mămici cu copii în cărucior.

Arome românești, culori vii de legume proaspete, miros de busuioc, pătrunjel și leuștean, care se imprimă în mintea celor mici, iar pe cei cărunți la tâmple îi întorc cu gândul la copilărie”, arată spotul de campanie.

 

 

Daniel Băluță: Piața Sudului, pentru toate vârstele și gusturile

Daniel Băluță, candidatul #PSD la alegerile pentru Sectorul 4 al Capitalei: "Piața Sudului, pentru toate vârstele și gusturile.Și, foarte important, adaptată cu rampă pentru acces facil al persoanelor cu dizabilități ori mămici cu copii în cărucior.Arome românești, culori vii de legume proaspete, miros de busuioc, pătrunjel și leuștean, care se imprimă în mintea celor mici, iar pe cei cărunți la tâmple îi întorc cu gândul la copilărie.#haicasepoate #totulpentruoameni #danielbaluta"

Publicată de Partidul Social Democrat pe Sâmbătă, 29 august 2020

Un alt spot de la campania pentru alegerile locale este din Sibiu. Este vorba, mai exact, despre președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif.

Președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, candidatul #PSD la alegerile pentru președinția CJ Sibiu: „Sectorul HoReCa.Să facem o comparație între ce a fost și ce a ajuns industria turistică din România”, arată spotul de campanie.

https://www.facebook.com/watch/?v=777581243028439&extid=Mqm6AqSrKZxkDqwz

Cum în cursa pentru Primăria Capitalei au izbucnit tot felul de conflicte, nu este de mirare că contracandidații au ajuns să facă mai degrabă o anti-campanie împotriva celorlalți înscriși în cursă. Este cazul lui Nicușor Dan, care spune că: ”În aceste momente, două televiziuni de casă ale Gabrielei Firea distribuie un fake news grosolan, parte din campania de dezinformare și manipulare pe care candidatul PSD și tentaculele sale media o desfășoară împotriva mea”.

Imaginea postată pe pagina oficială a USR-Plus este grăitoare:

↗️ Nicușor Dan, candidatul pentru Primăria Municipiului București susținut de Partidul Național Liberal și Alianța…

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Vineri, 18 septembrie 2020

Cum se vor desfășura alegerile în vremea pandemiei

Nu vor putea intra mai mult de 15 persoane în același timp în biroul electroral, la alegerile locale din 2020.

„Președintele biroului electoral al secției de votare sau locțiitorul acestuia, după caz, se va asigura că numărul total al persoanelor care sunt prezente în același timp în localul de vot, exceptând alegătorii, nu va fi mai mare de 15. Accesul în localul de vot se va face eșalonat, astfel încât în sala unde se votează să nu fie prezenți, în același timp, mai mult de 5 alegători și să se respecte distanțarea de minimum 1 metru între persoane”, se arată în hotărâre.

Pentru identificare, alegătorii trebuie să își dea masca la o parte.

„Alegătorul va fi instruit să își îndepărteze pentru scurt timp masca spre a fi identificat, la o distanță de minimum 1,5 m față de operatorul de calculator și membrii biroului electoral al secției de votare; după identificare, alegătorul își va repoziționa masca acoperind nasul și gura”, se mai arată în hotărâre.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: