Redactia.ro
Home » Monden » Celebra bucătăreasă, Gina Bradea, operată de urgență

Celebra bucătăreasă, Gina Bradea, operată de urgență

Gina Bradea a fost operată de urgență, vineri, la Institutul Oncologic din Cluj. Celebra bucătăreasă a făcut un apel public către cei care o urmăresc în social media. Femeia i-a rugat pe toți să-și facă analizele până nu e prea târziu, dar și să-i trimită un gând bun.

Deși bucătăreasa a anunțat că s-a pregătit intens pentru operație și se simțea pe mâini bune, le-a promis fanilor că va reveni cu update după operația. Însă, nici până acum bucătăreasa nu a postat un clip sau o fotografie nouă.

„Bună, dragilor. Sunt la Institutul Oncologic din Cluj, așa cum v-am mai spus. Mâine (n.r. – vineri) mă operez. Să vă rugați pentru mine. Zilele astea mi-am făcut analize. Am descoperit, cu mare surprindere, că aveam analizele foarte proaste la ficat și zilele acestea am fost, cum vedeți, în perfuzii, medicamente, analize ca să pot intra mâine în operație. O să fiu foarte bine. Sunt pe mâini foarte foarte bune”, a scris Gina într-o filmare postată pe pagina sa de Instagram.

„O să revin după operație să vă spun cum mă simt, dar până atunci, vă rog din tot sufletul să vă faceți analize. Faceți analize pentru că eu am descoperit că am tensiune, deși nu știam, probleme cu ficatul, deși nu știam, iar toate acestea sunt după COVID. Faceți-vă analizele. Vă rog mult. Mergeți și faceți-vă analizele pentru că nu se știe. Eu mă simțeam rău de mai bine de un an și nu știam de ce. Faceți analizele ca să nu fie prea târziu. Vă iubesc”, este rugămintea bucătăresei.

Gina Bradea are probleme cu hipertensiunea arterială, dar și cu ficatul. Bradea a ajuns să-și facă analize după ce, de la o vreme, a început să se simtă rău și nu își putea da seama, cu exactitate, din ce cauză i se întâmplă asta. Bucătăreasa a mai spus că a avut COVID-19.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: